Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Bagarmossen
Rusthållarvägen 173
Utgångspris: Kalkyl 3 095 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 526 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 01

Bagarmossen / Rusthållarvägen 173

- - Kommande försäljning: Kontakta mäklaren för att anmäla intresse - - 50-talets Stockholm när det är som bäst! Välkommen in i denna riktigt trevliga trerummare på lugn återvändsgränd på Rusthållarvägen i gemytliga Bagarmossen! Denna trea har det mesta man kan önska sig; ett lugn och fridfullt läge på slutet av en liten avstickare från huvudvägen i området, men ligger samtidigt nära Bagarmossens centrum, mataffärer och t-bana. Genomgående bra skick på alla ytor och smakfulla detaljer, såväl nyare som bevarade. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stora sovrum som bägge rymmer dubbelsäng och ligger mot insynskyddad baksida. Stambytt och fräscht badrum. Balkong i fritt sydvästläge. Gång- och cykelvägarna som går utanför kvarteret börjar vid den populära lekplatsen ”Tråget” och leder åt ena hållet mot Nackareservatet och naturen, samt åt andra hållet mot centrum & kommunikationer. Föreningen, som består av ca 100 lägenheter, är välskött och har god ekonomi med bl a drygt 10 kvarvarande hyresrätter. Många av de boende i området berättar om ett både lugnt och barnvänligt område i en charmig stadsdel som Bagarmossen. Perfekt läge helt enkelt - Välkomna!


Köksinspiration
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - inte så vanligt i 50-talshusen i Bagarmossen!
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - inte så vanligt i 50-talshusen i Bagarmossen!
Plats för det mesta man önskar sig.
Plats för det mesta man önskar sig.
Vackra originalgolv och detaljer
Vackra originalgolv och detaljer
Balkong i riktigt bra sydvästläge!
Balkong i riktigt bra sydvästläge!
Detaljer - matplats och kök
Detaljer - matplats och kök
Inredningen är vita skåpsluckor och nyare linoleumgolv
Inredningen är vita skåpsluckor och nyare linoleumgolv
Mot hall
Mot hall
Kaklat stänkskydd och äldre diskbänk i bra skick
Kaklat stänkskydd och äldre diskbänk i bra skick
Från vardagsrummet
Från vardagsrummet
Stort sovrum med tre garderober, en hel garderobsvägg samt överskåp
Stort sovrum med tre garderober, en hel garderobsvägg samt överskåp
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Plats för såväl dubbelsäng som sidobord
Plats för såväl dubbelsäng som sidobord
Sovrummet ligger mot lugn baksida utan insyn
Sovrummet ligger mot lugn baksida utan insyn
Detalj från 50-talets Stockholm
Detalj från 50-talets Stockholm
Sovrum 2 ligger också mot den lugna och gröna baksidan
Sovrum 2 ligger också mot den lugna och gröna baksidan
Båda sovrummen har nyare parkettgolv
Båda sovrummen har nyare parkettgolv
Badrum med fönster, duschhörna, tvättmaskin och kaklade väggar - stambytt på 90-talet
Badrum med fönster, duschhörna, tvättmaskin och kaklade väggar - stambytt på 90-talet
Hallen är rymlig och möblerbar
Hallen är rymlig och möblerbar
Hall mot vardagsrum
Hall mot vardagsrum
Utanför entrén ligger en liten lekplats
Utanför entrén ligger en liten lekplats
Välkommen till Rusthållarvägen 173!
Välkommen till Rusthållarvägen 173!
Planskiss
Planskiss
Planskiss möblerad
Planskiss möblerad
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  - HALL. Stor och rymlig hall med många förvaringsmöjligheter. Parkettgolv. Möbleringsmöjligheter. - KÖK. Smakfullt och omsorgsfullt renoverat kök med grön tapet och mörkt linoleumgolv. Bänkskivor i massivt trä. Skåpsinredningen är nyare och i bra skick. Diskmaskin. Plats för matbord för 4-5 personer. Vid större dukningar kan man låta ett bord gå in mot vardagsrummet istället och på så sätt få plats med många fler gäster. - VARDAGSRUM. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett härligt ljusinsläpp i rummet. Plats för både stor soffhörna och ytterligare möblering, exempelvis större matbord eller arbetshörna. Snyggt parkettgolv i original. Utgång till balkongen. - BALKONG. Trevligt belägen och i bästa solläge! Sydvästvänd balkong utan insyn, trots att den ligger på första våningen. Utanför ligger bland annat en liten lekplats och parkeringsmöjligheter för de boende. Plats för mindre utegrupp. - SOVRUM 1. Här ryms både dubbelssängen och en hel garderobsvägg. Dessutom tre inbyggda garderober i original. Fönster mot den lugna baksidan. - SOVRUM 2. Också ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbel. - BADRUM. Helkaklade väggar och våtrumsmatta. Stambytt på 90-talet. Duschhörna och tvättmaskin, men möjligt att istället ha badkar om man önskar istället. Fönster mot baksidan. - KÄLLARFÖRRÅD. Till lägenheten hör ett källarförråd i samma byggnad.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  68 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1954
Bilplats/Övriga byggnader
 • Fri parkering på gatorna i området. Städdag en dag/vecka under vinterhalvåret. Föreningen har dessutom garage för uthyrning, till dessa är det separat kö.
Övrigt
 • OMRÅDET: Bagarmossen har de senaste åren blivit en allt mer attraktiv stadsdel att flytta till. Många av de som bor i området trivs och stannar kvar. På senare år har en del nybyggen tillkommit och den gamla närförorten från 50-talet genomgår en liten förvandling och uppfräschning. Många av nybyggnadsprojekten har varit bostadsrätter och radhus. Bilden av Bagarmossen blir mer och mer ett attraktivt boendealternativ nära både staden och den omkringliggande naturen. I Bagarmossen centrum finns ett flertal restauranger, livsmedelsaffärer, apotek och butiker av olika slag. Här finns även t-banan som tar dig till Södermalm på drygt 10 minuter. SKOLOR & FÖRSKOLOR: I Bagarmossen finns flertalet skolor och förskolor. De större skolorna är Brotorpsskolan, Bergholmsskolan och Bagarmossens skola. Förskolor finns ett flertal alternativ, såväl kommunala som privata. Välkommen till Bagarmossen - 50-talspärlan granne med skogen!
Economy
 • Community fee
  4 526 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,0928655%
 • Andel av årsavg.
  1,10205%
 • Andelstal insats
  1,00031%
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Sanningen.
 • Allmänt
  Brf Sanningen omfattar 106 st lägenheter fördelade på 6 byggnader: Rusthållarvägen 159-191. 12 st lgh upplåts med hyresrätt, övriga som bostadsrätter. Dessutom finns två lokaler och flera förråd. Föreningen innehar även 16 st garage dit det är separat kö. Det finns även möjlighet för MC-garage. Föreningen har stabil ekonomi, underhållsplan och fonderar regelbundet pengar för ändamålet. Fastigheterna genomgick en omfattande renovering 1993 -94, bl.a. stambyte samt helrenovering av samtliga badrum och kök. Tak byttes samtidigt. Justering av värmesystemet har skett samtidigt som ny värmeväxlare installerats. Fastigheterna energideklarerades under 2008. Föreningen har bl.a. genomfört följande uppfräschning-/renoveringsarbeten: 2003 byttes nyckelsystemet ut. 2005 renoverades samtliga badrumsfönster. 2006 utfördes bl a fasadrenoveringar och stamspolning samt helt ny fasadputs på ett av föreningens hus. Portalen invid tvättstugan renoverades också. Grässlänten ner mot parken snyggades till samtidigt. 2007 gjorde föreningen målningsarbeten och översyn av samtliga taköverhäng. 2009 färdigställdes föreningens nya festlokal, ”Bakfickan”, med övernattningsrum. Lokalen inreddes med möbler och köksutrustning i januari 2010 och invigdes till årsstämman i februari samma år. Under 2009 helrenoverades även samtliga balkonger. Detta arbete upphandlades tillsammans med Brf Gästfriheten (Rusthållarvägen 121-153). 2010 har avloppsstammarna spolats igenom. 2011 och 2012 utfördes byten av el-stigare i samtliga trappuppgångar. 2013 har fjärrvärmesystemet renoverats, bytts ut och byggts om, två nya undercentraler har också installerats. Ingång till festlokal och gästrum från Rusthållarvägen på baksidan av nr 179-181. TV/INTERNET Bredband finns indraget i fastigheterna och alla lägenheter är uppkopplade med hastighet av minst 100/100 Mb/s. Leverantör: OwnIt. Kabel-TV. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i avgiften. Föreningen anordnar medlemsfest /kräftskiva för alla boende en gång om året.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns tvättstuga, övernattningslokal och föreningslokal. I källaren i varje fastighet finns utrymme för cyklar och barnvagnar. Till lägenheten hör ett källarförråd och en mat/kallkällare.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten