Search Menu
Bostaden är såld

Bagarmossen / Svartågatan 47

Utmärkt 1:a med fransk balkong och fina ytskikt.

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 1:a om ca 26 kvm belägen i rofyllt område på lugn gata. Ett perfekt första boende med rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier mot lummig baksida. En hall med såväl avlastning- som förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Allrum med vackra ytskikt och fransk balkong. Allrum som disponeras genom både soffa med soffbord samt matplats invid fönster, sovplats via sovalkov med tapetserade väggar (140 cm säng idag). Kokvrå med diskbänk dubbel hov i rostfritt samt vit skåpsinredning. Rymligt badrum med dusch samt förberett för tvättmaskin. Här bor Ni nära grönområden och Bagarmossens Centrum med tunnelbana och service butiker. Välkommen på visning!

Bagarmossen
Svartågatan 47
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 26 kvm
Community fee: 2 419 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bagarmossen / Svartågatan