Sök Meny
Såld

/ Hallsbergsgatan 22

Väldisponerad gaveltrea med öppen planlösning och stor balkong!

I nytt hus från 2015 finns en optimalt planerad trea med öppen planlösning och balkong med milsvid utsikt! Ljust gavelläge där den stora balkongen utan insyn flitigt kan användas för middagar eller avkoppling i eftermiddagssolen. Köket har inbyggda vitvaror och ett rymligt badrum med bubbelbadkar. Det finns även en klädkammare med flera användningsområden vilket sammantaget ger ett funktionellt och praktiskt boende. Ingen eller kort kö till P-plats. Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana och pendeltåg. I närheten finns tillfällen till både avkoppling och aktivitet med en helt nybyggd lekplats och ett skogsparti inpå knuten. Älvsjöbadet och Hagsätra IP med konstgräsplan och löpbanor finns några stenkast därifrån. Bra närservice vid Hagsätra centrum. Välkommen till en optimalt planerad visning!

Hallsbergsgatan 22
Slutpris: 2 525 000 kr
Boarea: 65 kvm
Avgift: 3 942 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / / Hallsbergsgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.