Search Menu
Bostaden är såld

Bandhagen - Högdalen / Nåttarövägen 119

Fint radhus med modernt kök och duschrum, beläget på en mysig gaveltomt med eget garage. Här bor man lugnt och barnvänligt med Högdalens centrum bara ett par minuters promenad från huset. När man kommer in i huset möts man av ett stort härligt kök i modern stilren design. Här ser man även den spännande planlösningen med 4 st halvplan som alla har en egen funktion, från kök till sovrumsplan. Förutom det stora köket har huset ett stort insynsskyddat vardagsrum med öppen spis, tre sovrum och ett allrum med utgång till trädgården i källarplan. I källarplan finns ett fint modernt renoverad duschrum och på mellanplan, mellan två sovrum, ligger en separat wc. I anslutning till entré finns en uteplats under tak och bakom huset finns en fin trädgård med stort träd att hänga en gunga i, friggebod samt det garage som tillhör huset.

Bandhagen / Högdalen
Nåttarövägen 119
Final price: 5 100 000 kr
Enclosed: 88/27 kvm
Running costs: 23 400 kr/år
Plotarea: 369 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bandhagen / Nåttarövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.