Search Menu
Bostaden är såld

Bandhagen - Högdalen / Skebokvarnsvägen 306

Underbart läge mot skogen på ena sidan och vacker gårdsmiljö med grill och boulebana på andra sidan. Detta göra att man har en mysig lägenhet med fin utsikt åt båda hållen. Vardagsrummet har en stor balkong med ett härligt soligt söderläge och känns väldigt insynsskyddad. Utöver detta har man ett stort sovrum och ett badrum med tvättmaskin, föredrar man gemensamma tvättstugor finns det en snett över gården.. Arbetskök med gott om förvaring och diskmaskin, matrummet ligger invid och har plats för matbord för 4 personer. Högdalen centrum med gott om butiker och goda kommunikationer ligger bara några minuters promenad från bostaden. Stor stabil föreningen med mycket god ekonomi och välrenoverade fastigheter. Läs gärna mer om föreningen på https://www.hsb.se/stockholm/magelungen

Bandhagen / Högdalen
Skebokvarnsvägen 306
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 3 003 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bandhagen / Skebokvarnsvägen