Bergshamra byväg 54

Bergshamra byväg 54

Slutpris

1 800 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Bergshamra byväg 54


Slutpris
1 800 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Idylliskt sommartorp mellan hägg och syrén

Välkommen till detta pittoreska 1800-talstorp som på senare år inretts med omsorg och finess! Falurött med vita knutar, precis som det ska vara... Huset är fördelat på kök, vardagsrum, hall och toalettrum på nedre plan och två sovrum på övre. Tidstypiska tapeter, vitlutade furugolv och andra charmiga detaljer ger torpet känsla, samtidigt som 1800-talets harmoni och genuinitet är väl bevarade. Från en del av fastigheten skymtar du Bergshamraviken och från en annan blickar du rakt ut i kohagen. Bad finns tillgängligt både i viken och i Gunnsjön, (1,5 km)

Detta är en plats för dig som drömmer om ett äkta svenskt torp på landet, även om du här i Bergshamra har nära till både mataffär, marina och vårdcentral. Ca 100 meter till busshållsplats, där bussen tar dig till Norrtälje eller Åkersberga.
Varför inte fira midsommar med hela släkten på Kvarngården där man för allmänheten anordnar firande med midsommarstång, dragspel och små grodorna. Ta med picknick-korgen eller köp på plats...

Välkommen på visning på nationaldagen!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
6 110 kr/år
Tomtarea
1 491 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.