Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra / Bergshamra byväg 54

Idylliskt sommartorp mellan hägg och syrén

Välkommen till detta pittoreska 1800-talstorp som på senare år inretts med omsorg och finess! Falurött med vita knutar, precis som det ska vara... Huset är fördelat på kök, vardagsrum, hall och toalettrum på nedre plan och två sovrum på övre. Tidstypiska tapeter, vitlutade furugolv och andra charmiga detaljer ger torpet känsla, samtidigt som 1800-talets harmoni och genuinitet är väl bevarade. Från en del av fastigheten skymtar du Bergshamraviken och från en annan blickar du rakt ut i kohagen. Bad finns tillgängligt både i viken och i Gunnsjön, (1,5 km) Detta är en plats för dig som drömmer om ett äkta svenskt torp på landet, även om du här i Bergshamra har nära till både mataffär, marina och vårdcentral. Ca 100 meter till busshållsplats, där bussen tar dig till Norrtälje eller Åkersberga. Varför inte fira midsommar med hela släkten på Kvarngården där man för allmänheten anordnar firande med midsommarstång, dragspel och små grodorna. Ta med picknick-korgen eller köp på plats... Välkommen på visning på nationaldagen!

Bergshamra
Bergshamra byväg 54
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 45 kvm
Running costs: 6 110 kr/år
Plotarea: 1491 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Bergshamra Byväg