Hemmarö Söderäng 20

Hemmarö Söderäng 20

Slutpris

1 500 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Hemmarö Söderäng 20


Slutpris
1 500 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Hemmarö - bo mitt i skärgården

Trevlig fastighet med stor tomt och 2 bostadshus. Huvudhuset ligger högt och har två sovrum, vardagsrum med öppen spis samt kök med matplats. I huset finns även ett tvättrum (nyrenoverat) med förberett utrymme för toalett. Huset har höjd till taknock vilket ger extra rymd. Vid huvudhuset finns en gäststuga med gästrum. Husen är ihopkopplade med ett stort altandäck (nytt) där man har sol hela dagen. I anknytning till husen finns även ett förråd som är kombinerat med mulltoa. På fastigheten finns ytterligare en gäststuga som ligger avskilt från huvudhuset samt förråd och utedass. Mycket stor naturtomt med bergspartier och där del är gräsmatta. Här finns många möjligheter att anpassa tomten efter sina egna behov. Gångavstånd till mysig badplats i söder och på norra sidan båtplats med egen nybyggd brygga med stenkista.

Hemmarö ligger mitt i en härlig skärgårdsmiljö med närhet till fastlandet ca 15 min, skärgårdskrog på Högmarsö 10 min och runt hörnet Ängsö Nationalpark. Ön trafikeras av Waxholmsbolaget året runt (beroende på isläge) tidtabell 25 A och B.


Boarea/biarea
54/12 kvm
Driftkostnad
14 850 kr/år
Tomtarea
5 841 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-05-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Hemmarö Söderäng såldes av oss 2016-05-13. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Hemmarö Söderäng.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.