Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra / Hemmarö Söderäng 20

Hemmarö - bo mitt i skärgården

Trevlig fastighet med stor tomt och 2 bostadshus. Huvudhuset ligger högt och har två sovrum, vardagsrum med öppen spis samt kök med matplats. I huset finns även ett tvättrum (nyrenoverat) med förberett utrymme för toalett. Huset har höjd till taknock vilket ger extra rymd. Vid huvudhuset finns en gäststuga med gästrum. Husen är ihopkopplade med ett stort altandäck (nytt) där man har sol hela dagen. I anknytning till husen finns även ett förråd som är kombinerat med mulltoa. På fastigheten finns ytterligare en gäststuga som ligger avskilt från huvudhuset samt förråd och utedass. Mycket stor naturtomt med bergspartier och där del är gräsmatta. Här finns många möjligheter att anpassa tomten efter sina egna behov. Gångavstånd till mysig badplats i söder och på norra sidan båtplats med egen nybyggd brygga med stenkista. Hemmarö ligger mitt i en härlig skärgårdsmiljö med närhet till fastlandet ca 15 min, skärgårdskrog på Högmarsö 10 min och runt hörnet Ängsö Nationalpark. Ön trafikeras av Waxholmsbolaget året runt (beroende på isläge) tidtabell 25 A och B.

Bergshamra
Hemmarö Söderäng 20
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 54/12 kvm
Running costs: 14 850 kr/år
Plotarea: 5841 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Hemmarö Söderäng
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.