Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra / Kärlekshagen 9

Stor familjevilla med sidobyggnad perfekt för dig som vill bedriva verksamhet!

Stor härlig familjevilla med stora sällskapsytor och många sovrum. Här har du dessutom större byggnad som tidigare använts som snickeri om hela 150 kvm, så fastigheten är perfekt för dig som vill bedriva verksamhet. Huset ligger på ett ostört och insynsskyddat läge! Samtidigt har du nära till Bergshamras centrum där du bland annat hittar, mataffär, vårdcentral, förskola, skola och pizzeria. Huset har löpande genomgått renoveringar, du har här ett nyrenoverat kök med gott om plats för hela familjen. Stora härliga fönster med utsikt över trädgården! Huset har många vackra detaljer, altan i anslutning till huset, garage under huset och en gäststuga på tomten. Vackra naturomgivningar med promenadstråk. Välkommen på visning!

Bergshamra
Kärlekshagen 9
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 191/150 kvm
Running costs: 51 200 kr/år
Plotarea: 2259 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Kärlekshagen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.