Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Sjöändan Bergshamra / Lindsjövägen 1

Nyrenoverat fritidshus med ca 70 kvm altan och promenadavstånd till strand!

Nu finns tillfälle att förvärva ett fantastiskt fritidshus om ca 55 kvm, 3 rok, i populära Sjöändan! Huset har genomgått stora renoveringar och är idag i toppskick. Genomgående nya ytskikt, kök, duschrum samt inglasat uterum om ca 15 kvm för att bara nämna några saker! Här är det bara att flytta in och njuta av sommaren 2016. Den härliga altanen om ca 70 kvm i flera etage har ett perfekt solläge. Tomten om 2679 kvm är lättskött i olika nivåer och huset står högt med ett ostört läge. Här solar ni privat på altanen och har en fantastisk överblick över tomten. Huset har perfekt läge med ca 300 meter till bad i populära Länna Kyrksjö. Här finner vi även båtbryggor där det går att ställa sig i kö för båtplats hos samfälligheten. Genom medlemskapet i samfälligheten kommer också rätten att fiska med spö i sjön. Sjöändan i Bergshamra är ett attraktivt område, en timmes bilresa från Stockholm, med närhet till sjö och skog. Hit kommer du enklast med bil och närheten till Norrtälje (endast 2 mil) gör denna plats tillgänglig samtidigt som du fångar landsbygdens charm.

Bergshamra / Sjöändan Bergshamra
Lindsjövägen 1
Final price: 1 400 000 kr
Enclosed: 55/15 kvm
Running costs: 10 500 kr/år
Plotarea: 2679 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Lindsjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.