Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra / Mastvägen 4

Gulligt, genomtänkt och välplanerat!

Gulligt, genomtänkt och välplanerat är tre ord som beskriver denna fastighet. Här på Mastvägen som ligger i den första och lite lugnare delen av Enviken får du ett väl omhändertaget hus med stor härlig altan, fantastisk trädgård med gott om plats för både lek och spel. Huset har allt du behöver, många sovrum, vardagsrum med öppen planlösning in mot köket och matplatsen. Praktiska och härliga detaljer, gott om förvaringsmöjligheter. Här finns täljstenskamin centralt placerad i huset och som bidrar med en stor mysfaktor och gott om värme. Mysigt och välorganiserat område, närhet till bad och båtplats samt centrumanläggningen med bland annat pool, pulkabacke. Mysiga promenadstråk med fantastiska naturomgivningar. Avgiften för kommunalt vatten och avlopp är betald, indragningen i huset kvarstår. Det här huset vill du inte missa, välkommen på visning!

Bergshamra
Mastvägen 4
Final price: 2 400 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Running costs: 30 050 kr/år
Plotarea: 1557 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Mastvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.