Östra sjöändan 10

Östra sjöändan 10

Slutpris

1 575 000 kr


Sjöändan Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Östra sjöändan 10


Slutpris
1 575 000 kr

Sjöändan Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Rymligt fritidshus på insynsskyddad tomt

Välkommen till Östra sjöändan och denna härliga sommardröm! Huset består av två stora sovrum och möjlighet till ännu ett, fina sällskapsytor med utgång till altan, duschrum och öppet kök. Tomten ligger privat med gräsytor, en liten dunge och berg i dagen. Den soliga altanen i söderläge är en insynsskyddad oas. Här kan du tillbringa lata sommardagar med att njuta av trädgården eller varför inte ta en kort promenad ner till någon av badplatserna i Länna Kyrksjö? Om kvällen kan man mysa framför brasan i vardagsrummet...

Fastigheten har även en gäststuga med plats för fyra sängplatser. Här kan man alltså umgås och hysa in sina gäster med stor bekvämlighet.

Fastigheten tillhör en mindre samfällighet med endast 8 fastigheter. Området har stora tomter och välskötta hus, vilket gör det gemytligt och mysigt.

Sjöändan ligger endast 50 min med bil från Stockholm och 20 min från Norrtälje. Till Bergshamra där du bland annat finner mataffär, marina och vårdcentral är det endast 4 km. Vid Kvarngården kan man fira midsommar, vilket för många blir en återkommande tradition. En midsommar i Roslagens famn står på mångas önskelista...

Välkomna på visning!


Boarea
77.5 kvm
Driftkostnad
10 849 kr/år
Tomtarea
2 799 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.