Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Gärdsnäs / Pelikanvägen 21

Välkommen till populära Gärdsnäs och detta fritidshus på mycket bra läge. Här får du ett välplanerat fritidshus med bland annat många sovrum, stort allrum med braskamin, altan delvis under tak samt duschrum med wc. Härlig och lättskött skogstomt. Huset har ett stort allrum med delvis öppen planlösning mot kök samt utgång till altan, perfekt för umgänge! Promenadavstånd till badplats i söder. Här finns även en bastu som går att boka. Till båtplats ca 700 m som ingår i fastigheten. På vägen till båtplatsen finns även en fotbollsplan, tennisbana samt ytterligare en badplats. Gärdsnäs är ett lugnt område med närhet till havet och en arkipelag av småöar där man kan finna sin egen favoritplats eller besöka Ängsö nationalpark som ligger endast 10 min med båt från båtplatsen. Välkommen på visning!

Bergshamra / Gärdsnäs
Pelikanvägen 21
Final price: 1 925 000 kr
Enclosed: 87 kvm
Running costs: 13 551 kr/år
Plotarea: 2138 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bergshamra / Pelikanvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.