Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Gärdsnäs / Pingvinvägen 15

Högt avskilt läge med havsutsikt och gångavstånd till bad/båtbrygga.

Välkommen till detta högt belägna fritidshus med vacker utsikt över Dyvass-fjärden. Med lugnt läge ligger detta hus om 75 kvm, 5 rok i populära Gärdsnäs. Tomten om 2499 kvm erbjuder ytor för lek och spel på nedre delen, stiger uppåt för att sedan plana ut med en fantastisk platå där huset ligger med högt läge och slående utsikt. Här uppe får man en privat och insynsskyddat plats gränsande bakåt mot allmänning. I huset finns 4 sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med el- och vedspis,vattentoalett och dusch. Dessutom finns uthus med bastu. Nedanför fastigheten finner vi en brygga med bad/båtplats som idag används gemensamt med en granne. Gärdsnäs är ett populärt område med närhet till havet och en arkipelag av småöar. Här finns många platser att göra utflykter till, bl.a. vackra Ängsö Nationalpark som ligger i områdets närhet. Det finns flera badplatser, tennisbana samt fotbollsplan. Det finns även bastu vid en av badplatserna.

Bergshamra / Gärdsnäs
Pingvinvägen 15
Final price: 3 910 000 kr
Enclosed: 75 kvm
Running costs: 18 377 kr/år
Plotarea: 2499 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Pingvinvägen