Search Menu
Bostaden är såld

Bergshamra - Vettershaga / Vettershaga bryggväg 63

Vackert och välbevarat torp på egen sjötomt!

Välkommen till denna fantastiska sommardröm i Vettershaga, Stor härlig sjötomt med magiskt läge, välbevarat torp där charm följer som en rödtråd genom hela huset. Här har du din egen strand och brygga med fri utsikt över Bergshamravikens inlopp. Lummig uppvuxen trädgård som ger en harmonisk känsla! Ett perfekt ställe för hela familjen, stor tomt med plats för både lek, spel och odling. Vetteshaga är en liten by i södra Roslagen där du omges av öppna ängar och havet. Fantastiska naturomgivningar! Hit tar du dig med bil från Stockholm (ca 1 timme), vid vägskälet finns även busshållplats. In till Norrtälje är det ca 20 minuter där du hittar en härlig stadskärna full av restauranger och butiker. Välkommen på visning!

Bergshamra / Vettershaga
Vettershaga bryggväg 63
Final price: 5 000 000 kr
Enclosed: 78/41 kvm
Running costs: 4 521 kr/år
Plotarea: 2470 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Vettershaga Bryggväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.