Bäckviksvägen 2

Bäckviksvägen 2

Slutpris

2 550 000 kr


Simpnäs— Björkö— Norrtälje

Bäckviksvägen 2


Slutpris
2 550 000 kr

Simpnäs— Björkö— Norrtälje

Havsnära gård med sjöglimt!

En av Simpnäs äldsta gårdar med anor från 1700-talet med huvudbyggnad om ca 118 kvm med viss sjöutsikt, lada och uthus på en stor plan trädgårdstomt om 2567 kvm med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel.

Huset som har visst renoveringsbehov har många fina detaljer bevarade som tex. en vacker murad öppen spis med bakugn, breda golvtiljor i flera rum, gamla spegeldörrar m.m. Generös planlösning med stora rum och bra takhöjd, fördelade på hall, kök, vardagsrum och allrum på nedre plan och hall, badrum och två sovrum på övre plan. Från övre plan och balkongen har man vacker sjöutsikt över inloppet till Simpnäs hamn där man kan ta både Vaxholmsbåten mot Dalarö och passbåten till Arholma. Stor fin balkong i söderläge med strålande utsikt.

På tomten finns också en stor lada om ca 100 kvm, fördelade på garage, förråd och vedbod, här finns också två uthus från 1700-talet som är i mycket stort behov av omvårdnad. Stora plana gräsytor, uppvuxna träd och buskar, äpplen, plommon, hallon, vinbär, rabarber m.m. Åretruntvatten från egen brunn och WC-avlopp till 3-kammarbrunn finns.

Simpnäs är en Skärgårdsidyll i yttre skärgården och den nordligaste punkten för Vaxholmsbolaget och hamnen som trafikerar Arholma. I Simpnäs finns sommartid både restaurang och cafe, här finns också en fin badstrand och en skyddad båthamn där man kan hyra en plats. Bussförbindelse med Norrtälje via linje SL636, som stannar ett 50 tal meter från huset.

Då huset är ett dödsbo säljs det med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
118/62 kvm
Driftkostnad
16 936 kr/år
Tomtarea
2 567 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2016-08-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bäckviksvägen såldes av oss 2016-08-12. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Bäckviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.