Search Menu
Bostaden är såld

Björkö - Simpnäs / Bäckviksvägen 2

Havsnära gård med sjöglimt!

En av Simpnäs äldsta gårdar med anor från 1700-talet med huvudbyggnad om ca 118 kvm med viss sjöutsikt, lada och uthus på en stor plan trädgårdstomt om 2567 kvm med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel. Huset som har visst renoveringsbehov har många fina detaljer bevarade som tex. en vacker murad öppen spis med bakugn, breda golvtiljor i flera rum, gamla spegeldörrar m.m. Generös planlösning med stora rum och bra takhöjd, fördelade på hall, kök, vardagsrum och allrum på nedre plan och hall, badrum och två sovrum på övre plan. Från övre plan och balkongen har man vacker sjöutsikt över inloppet till Simpnäs hamn där man kan ta både Vaxholmsbåten mot Dalarö och passbåten till Arholma. Stor fin balkong i söderläge med strålande utsikt. På tomten finns också en stor lada om ca 100 kvm, fördelade på garage, förråd och vedbod, här finns också två uthus från 1700-talet som är i mycket stort behov av omvårdnad. Stora plana gräsytor, uppvuxna träd och buskar, äpplen, plommon, hallon, vinbär, rabarber m.m. Åretruntvatten från egen brunn och WC-avlopp till 3-kammarbrunn finns. Simpnäs är en Skärgårdsidyll i yttre skärgården och den nordligaste punkten för Vaxholmsbolaget och hamnen som trafikerar Arholma. I Simpnäs finns sommartid både restaurang och cafe, här finns också en fin badstrand och en skyddad båthamn där man kan hyra en plats. Bussförbindelse med Norrtälje via linje SL636, som stannar ett 50 tal meter från huset. Då huset är ett dödsbo säljs det med friskrivningsklausul.

Björkö / Simpnäs
Bäckviksvägen 2
Final price: 2 550 000 kr
Enclosed: 118/62 kvm
Running costs: 16 936 kr/år
Plotarea: 2567 kvm
Rooms: 5 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Björkö / Bäckviksvägen