Search Menu
Bostaden är såld

Björkö - Marum / Kärrviksvägen 2

Sommarhus med fyra sovrum nära båthamn!

På en plan och solig naturtomt om 2080 kvm med stora gräsytor för lek och spel bara ett par hundra meter från en ordnad båthamn ligger detta rejäla fritidshus om hela 70 kvm med fyra bra sovrum i en perfekt planlösning. Huset disponeras med fyra bra sovrum, stort toalettrum samt vardagsrum och kök i öppen plan. Vardagsrummet har stora fönsterytor och utgång till den fina tomten. Här finns även matplats för sex till åtta personer och braskamin. Den stora plana tomten inbjuder till lek och spel i härligt solläge, lättskött gräsmatta och en mindre del naturtomt med glesa tallar. Endast en granne ger ett lugnt och trivsamt läge. På tomten finns även en gäststuga om ca 25 kvm inredd med gästrum samt förråd/snickarbod. Från tomten når man enkelt den fina välordnade båthamnen där båtplats finns. En mycket fin sandstrand finns också i området. Välkommen!

Björkö / Marum
Kärrviksvägen 2
Final price: 1 070 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Running costs: 12 971 kr/år
Plotarea: 2080 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Björkö / Kärrviksvägen