Search Menu
Bostaden är såld

Björkö - Simpnäs / Simpnäs hamnväg 57

Idyll med sjöutsikt och västerläge

Sommaridyll i genuina Simpnäs ytter skärgård. Högt belägen tomt med vacker sjöutsikt och kvällssol. Nya trägolv, vitmålad pärlspont och blommiga tapeter sätter sin prägel på huset. Huset rymmer ett nytt lantligt kök från 2016, två sovrum, sällskapsdel med sjöutsikt och duschrum med wc. Stor altan under tak med plats för flera utemöbler. På tomten finns gäststugan om 20 kvm, friggebod, förråd och flera uteplatser. Alldeles nedanför tomten ligger Vikasjön. Simpnäs är en Skärgårdsidyll i yttre skärgården och den nordligaste punkten för Vaxholmsbolaget och hamnen som trafikerar Arholma. I Simpnäs finns sommartid både restaurang och cafe, här finns också en fin badstrand och en skyddad båthamn där man kan hyra en plats. Bussförbindelse med Norrtälje via linje SL 636.Busshållplats ligger närmsta bara 100 meter från huset.

Björkö / Simpnäs
Simpnäs hamnväg 57
Final price: 2 375 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Running costs: 8 700 kr/år
Plotarea: 4600 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Björkö / Simpnäs Hamnväg