Search Menu
Bostaden är såld

Blidö - Norröra / Gustav v:s väg 31

Liten stuga på "Saltkråkan"/ Norröra

Här finns ett charmigt litet fritidshus på en rejäl plan trädgårdstomt om 2048 kvm med total byggrätt om 150 kvm. inkl uthus. Koppla av på en ö utan biltrafik och med fina gångstråk. Hit kommer du med reguljär båtförbindelse med Waxholmsbolaget från Stockholm, Vaxholm, Furusund och från Östernäs mm. Huset är troligen 1950-talet med allrum, 1 sovrum samt ett kök. Ljus och fräscht. Åk gärna ut till Norröra på egen hand med en picknickkorg för att besöka fastigheten och bli bekant med ön. Du är välkommen att kontakta oss för frågor samt för vidare diskussion.

Blidö / Norröra
Gustav v:s väg 31
Final price: 900 000 kr
Running costs: 3 475 kr/år
Plotarea: 2048 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Blidö /
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.