Search Menu
Bostaden är såld

Blidö / Norra oxhalsövägen 44

Sommar- eller åretruntboende på vackra Blidö

Välkommen till Norra Oxhalsö och denna fina vinterbonade fastighet med tillgång till båtplats. Här är du nära naturen och kan sola på de varma klipporna, bada vid den långgrunda stranden eller ta en tur med kajaken på Svartlögafjärden. Blidö är ett riktigt sommarparadis! Bra kommunikationer och välsorterad affär gör att det även går utmärkt att bo här året om. Vintertid är det sagolikt vackert att se ön från långfärdsskridskor. Detta är ett hus för sommar- eller permanentboende med ett fullutrustat kök, två sovrum och ett vardagsrum med en vacker kamin som värmer gott. En stor härlig altan i söderläge och en tomt som gränsar mot naturområde och återvändsgata. På tomten finns ett vinterbonat gästhus på 28 kvm med kök och allrum, sovrum och duschrum. Fastigheten är besiktigad och är ett Skyddat köp!

Blidö
Norra oxhalsövägen 44
Final price: 1 595 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Running costs: 32 622 kr/år
Plotarea: 2040 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Blidö / Norra Oxhalsövägen