Tvillingarnas Gata  333

Tvillingarnas Gata 333

Slutpris

1 575 000 kr


Brandbergen— HANINGE

Tvillingarnas Gata 333


Slutpris
1 575 000 kr

Brandbergen— HANINGE

Stilfullt renoverad 2:a - bara att flytta in! HISS finns!

Varmt välkommen till denna stilfullt renoverade lägenhet med nytt och fullutrustat kök och snygg kulörsättning på samtliga lägenhetens ytor.
Lägenhetens yteffektiva 46 kvm är välplanerade och mycket goda möbleringsytor finns i både vardagsrum och sovrum. Lägenheten innehar allt du kan tänkas behöva. Generösa förvaringslösningar finns här såväl som ett fullutrustat kök med glashäll, inbyggnadsugn, kyl/frys samt integrerad diskho som är inbyggd i den massiva träbänkskivan. Badrummet är generöst och rymmer såväl badkar som tvättmaskin.
Läget är fantastiskt, högt och fritt, med utsikt över ett härligt grönområde och endast ett stenkast från busshållplats med linjer som tar dig till Stockholm på endast 25 min.

Närområdet präglas av grönska och natur. Det lokala centrumet, ca 300 m bort, erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor.

Det är bara att flytta in - Varmt välkommen!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 897 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-04-28

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2016-04-28. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Tvillingarnas Gata.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.