Search Menu
Bostaden är såld

BRANDBERGEN - Brandbergen / Tvillingarnas gata 336

Inflyttningsklart - Topprenoverat kök & badrum av högsta kvalité!

För dig som önskar dig ett topputrustat kök och ett badrum av högsta kvalité finns nu denna renoverade, stilrena lägenhet med ett läge som slår det mesta. Lägenheten är belägen vid en mycket lugn och privat innergård med lekplats och grillmöjligheter. Här bor du väldigt ostört men ändå ett stenkast från utmärkt kommunikation, rikt serviceutbud, bra barnomsorg och underbara naturområden som närmsta omgivning. Lägenhetens ljusa och moderna ytskikt fördelar sig över 80 kvm där samtliga rum är välplanerade och utmärkta förvaringslösningar erbjuds i flertalet skjutdörrsgarderober och klädkammare/förråd (ca 4 kvm) med praktisk access från den egna lägenheten. Det genomtänkta och moderna köket erbjuder praktiska lösningar, utmärkt maskinpark samt lockar till härlig matlagning. Badrummet är helkaklat med golvvärme och inrett med stil och finess. Förutom generösa ytor, egen klädkammare/förråd intill lägenheten finns här en utsökt balkong med ett totalt insynsskyddat läge mot innergård och fågelkvitter. Närområdet präglas av grönska och natur. Det lokala centrumet, ca 300 m bort, erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser med suveränt serviceutbud såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor. Endast ett stenkast ifrån finns bussar med linjer som tar dig till Stockholm på endast 25 min. Infyttningsklart! Välkommen!

BRANDBERGEN / Brandbergen
Tvillingarnas gata 336
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 80/4 kvm
Community fee: 4 597 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / BRANDBERGEN / Tvillingarnas Gata