Tvillingarnas gata 336

Tvillingarnas gata 336

Slutpris

1 900 000 kr


Brandbergen— Haninge

Tvillingarnas gata 336


Slutpris
1 900 000 kr

Brandbergen— Haninge

Inflyttningsklart - Topprenoverat kök & badrum av högsta kvalité!

För dig som önskar dig ett topputrustat kök och ett badrum av högsta kvalité finns nu denna renoverade, stilrena lägenhet med ett läge som slår det mesta. Lägenheten är belägen vid en mycket lugn och privat innergård med lekplats och grillmöjligheter. Här bor du väldigt ostört men ändå ett stenkast från utmärkt kommunikation, rikt serviceutbud, bra barnomsorg och underbara naturområden som närmsta omgivning.
Lägenhetens ljusa och moderna ytskikt fördelar sig över 80 kvm där samtliga rum är välplanerade och utmärkta förvaringslösningar erbjuds i flertalet skjutdörrsgarderober och klädkammare/förråd (ca 4 kvm) med praktisk access från den egna lägenheten. Det genomtänkta och moderna köket erbjuder praktiska lösningar, utmärkt maskinpark samt lockar till härlig matlagning. Badrummet är helkaklat med golvvärme och inrett med stil och finess.
Förutom generösa ytor, egen klädkammare/förråd intill lägenheten finns här en utsökt balkong med ett totalt insynsskyddat läge mot innergård och fågelkvitter.

Närområdet präglas av grönska och natur. Det lokala centrumet, ca 300 m bort, erbjuder både bio och bowling samt flertal restauranger och mataffärer. Inom gångavstånd nås flertal handelsplatser med suveränt serviceutbud såsom Haninge Centrum och Port 73 och Tyresta Nationalpark lockar strax bakom knuten med fantastiska naturupplevelser och sagolika motionsslingor.
Endast ett stenkast ifrån finns bussar med linjer som tar dig till Stockholm på endast 25 min.

Infyttningsklart! Välkommen!


Boarea/biarea
80/4 kvm
Avgift
4 597 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2016-05-27

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2016-05-27. Se alla våra försäljningar i BRANDBERGEN samt även på Tvillingarnas Gata.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.