Tvillingarnas Gata 320, 7 tr

Tvillingarnas Gata 320, 7 tr

Slutpris

1 550 000 kr


Brandbergen— HANINGE

Tvillingarnas Gata 320, 7 tr


Slutpris
1 550 000 kr

Brandbergen— HANINGE

Stor 2:a med fantastisk utsikt, balkong och snyggt renoverat badrum!

Varmt välkomna till denna stora 2:a med Brandbergens bästa läge belägen höst upp i huset! Här har man en milsvid utsikt som sträcker sig hela vägen till Globen och ett stenkast från lägenheten finns utmärkta busskommunikationer.

Lägenheten är smart disponerad där alla rum har generösa ytor. Ljust vardagsrum med utgång till balkongen som har ett fantastiskt solläge. I köket finns allt man behöver med plats för stort matbord, goda arbetsytor, bra förvaring samt diskmaskin. Badrummet har genomgått en modern renovering med stilrent klinker, kakel och inredning.

Belägen i välskött förening där tv, internet, värme, vatten och hushållsel ingår i avgiften. I närheten finns Brandbergen C med mataffärer, butiker och restauranger och vackra strövområden finns runt hörnet.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in och bo!


Boarea
66 kvm
Avgift
4 653 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-06-15

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2016-06-15. Se alla våra försäljningar i BRANDBERGEN samt även på Tvillingarnas Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.