Husbyvägen     Morotsvägen 24, Aspviks koloniområde

Husbyvägen Morotsvägen 24, Aspviks koloniområde

Slutpris

410 000 kr


Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Husbyvägen Morotsvägen 24, Aspviks koloniområde


Slutpris
410 000 kr

Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Smultronröd kolonistuga i Aspvik

Ring för visning! Fantastiskt söt liten stuga på 20 kvm i Aspviks koloniområde som har funnits ända sedan 1981. Ett rum med litet kök. Köket rymmer det man behöver som spis, kylskåp och diskho som går ut till en stenkista. Uppvuxen solig trädgård med fina buskar och blommor. Stugan har en söt liten veranda under tak där man kan sitta en stund i skuggan. Föreningen har två gemensamma hus med flera vattentoaletter och duschar. Här finns även möjlighet att vara under vintertid då det alltid finns vatten samt en dusch/toa öppen. Stugan kan byggas ut till totalt 32 kvm om man skulle vilja. Föreningen äger marken som numera är friköpt av kommunen och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Kommunalt sommarvatten till varje tomt. Uppvuxen skyddad tomt med bra staket runt om. Sol större delen av dagen. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför området. Flera fina stigar i skogen intill som tar dig både till Tibble och sjöar runt omkring för att ta ett svalkande dopp. Mycket aktiviteter i föreningen som man kan vara med på.


Boarea/biarea
20/4 kvm
Driftkostnad
5 200 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
1 rum
Såld
2016-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.