Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Aspvik Koloniområde / Husbyvägen Morotsvägen 24, Aspviks koloniområde

Smultronröd kolonistuga i Aspvik

Ring för visning! Fantastiskt söt liten stuga på 20 kvm i Aspviks koloniområde som har funnits ända sedan 1981. Ett rum med litet kök. Köket rymmer det man behöver som spis, kylskåp och diskho som går ut till en stenkista. Uppvuxen solig trädgård med fina buskar och blommor. Stugan har en söt liten veranda under tak där man kan sitta en stund i skuggan. Föreningen har två gemensamma hus med flera vattentoaletter och duschar. Här finns även möjlighet att vara under vintertid då det alltid finns vatten samt en dusch/toa öppen. Stugan kan byggas ut till totalt 32 kvm om man skulle vilja. Föreningen äger marken som numera är friköpt av kommunen och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Kommunalt sommarvatten till varje tomt. Uppvuxen skyddad tomt med bra staket runt om. Sol större delen av dagen. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför området. Flera fina stigar i skogen intill som tar dig både till Tibble och sjöar runt omkring för att ta ett svalkande dopp. Mycket aktiviteter i föreningen som man kan vara med på.

Bro / Aspvik Koloniområde
Husbyvägen Morotsvägen 24, Aspviks koloniområde
Final price: 410 000 kr
Enclosed: 20/4 kvm
Running costs: 5 200 kr/år
Plotarea: 300 kvm
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bro