Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Aspvik Koloniområde / Husbyvägen, Dillkronan 8

Charmig kolonidröm säljes

Dillkronan 8, Röd liten kolonistuga med vita knutar. Många möjligheter att bygga ut till 32kvm. Jättefin tomt med insynsskydd och häckar mot grannar. Flera olika möjliga uteplatser blandas med fruktträd och grönska. Flaggstång. Nyinstallerad förbränningstoa i separat byggnad på tomten. Duschmöjlighet utanför. Bra läge i området med närhet till parkering och lekparker. Öppen yta för lek mittemot huset. Kommunalt sommarvatten finns på tomten. Området har fräscha gemensamma duschar och toaletter. I området finns även ytterligare en lekpark och god plats för bland annat områdets gemensamma midsommarfirande. Det finns två gemensamma parkeringar till området vilka nås via låsta bommar som avgränsar området. Aspviks koloniträdgårdsförening har på ett mycket ekonomiskt fördelaktigt sätt köpt loss föreningens mark från kommunen, vilket har resulterat i låga arrendeavgifter för medlemmarna! En idyll med naturen runt knuten! Även vinterdusch och vintertoa finns. Läs gärna mer på http://www.aspvikskoloni.se

Bro / Aspvik Koloniområde
Husbyvägen, Dillkronan 8
Final price: 525 000 kr
Enclosed: 20/4 kvm
Running costs: 5 200 kr/år
Plotarea: 300 kvm
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro