Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Aspvik Koloniområde / Husbyvägen Sparrisvägen 12

Pärla i Aspvik!

En av de finaste trädgårdar du har sett och med ett fantastiskt gulligt hus i ljusa färger. Huset har en välkomnande hall ( från 2005) med stora spröjsade fönster som även kan användas som sällskapsrum. I en öppen planlösning med allrummet finner du en modern köksdel från Ikea (2006) med möjlighet att koppla in kommunalt sommarvatten eftersom avlopp finns till stenkista. Sovrumsdel med furupanel samt ljusa väggar. Tomten erbjuder många fina olika sittplatser och angränsar mot allmänning. Stugan är målad senast för ca 1-2 år sedan och förrådet är nymålad i år. Trädgården erbjuder växthus samt olika fruktträd och bärbuskar såsom äppleträd,vindruvor, örter, hallon,fläder,rabarber,jordgubbar samt vinbär. Även kompost finns. Föreningen äger marken som numera är friköpt av kommunen och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Uppvuxen skyddad tomt med häck och staket runt om. Sol större delen av dagen. Utebelysning samt egen sommarvattenkran på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Flera fina stigar i skogen intill som tar dig både till Tibble och sjöar runt omkring för att ta ett svalkande dopp. Mycket aktiviteter i föreningen som man kan vara med på. Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Litet bibliotek och lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska.

Bro / Aspvik Koloniområde
Husbyvägen Sparrisvägen 12
Final price: 780 000 kr
Enclosed: 32 kvm
Running costs: 5 200 kr/år
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro