Sparrisvägen 12

Sparrisvägen 12

Slutpris

780 000 kr


Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Sparrisvägen 12


Slutpris
780 000 kr

Aspvik Koloniområde— Bro— UPPLANDS-BRO

Pärla i Aspvik!

En av de finaste trädgårdar du har sett och med ett fantastiskt gulligt hus i ljusa färger. Huset har en välkomnande hall ( från 2005) med stora spröjsade fönster som även kan användas som sällskapsrum. I en öppen planlösning med allrummet finner du en modern köksdel från Ikea (2006) med möjlighet att koppla in kommunalt sommarvatten eftersom avlopp finns till stenkista. Sovrumsdel med furupanel samt ljusa väggar. Tomten erbjuder många fina olika sittplatser och angränsar mot allmänning. Stugan är målad senast för ca 1-2 år sedan och förrådet är nymålad i år. Trädgården erbjuder växthus samt olika fruktträd och bärbuskar såsom äppleträd,vindruvor, örter, hallon,fläder,rabarber,jordgubbar samt vinbär. Även kompost finns. Föreningen äger marken som numera är friköpt av kommunen och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Uppvuxen skyddad tomt med häck och staket runt om. Sol större delen av dagen. Utebelysning samt egen sommarvattenkran på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Flera fina stigar i skogen intill som tar dig både till Tibble och sjöar runt omkring för att ta ett svalkande dopp. Mycket aktiviteter i föreningen som man kan vara med på. Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Litet bibliotek och lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska.


Boarea
32 kvm
Driftkostnad
5 200 kr/år
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2016-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.