Husbyvägen

Husbyvägen

Slutpris

545 000 kr


Aspvik Morotsvägen 7— Bro— UPPLANDS-BRO

Husbyvägen


Slutpris
545 000 kr

Aspvik Morotsvägen 7— Bro— UPPLANDS-BRO

Stuga från 2007, fantastiskt läge i anslutning till skogen!

Morotsvägen 7

Välkommen ut till lugnet, naturen och gemenskapen i Aspvik! Mysig isolerad kolonistuga från 2007 om cirka 24 m² med optimal planering samt charmig gäststuga om 4 m². Stugan kan byggas ut till 32 kvadratmeter, föreningen har godkänt den planerade utbyggnaden och bygglov finns beviljat. El är indraget. På den lummiga tomten om ca 300-350 m² finns alla möjligheter för odlingar. Här finns äppelträd, sparris, körsbärsträd, Rhododendron och Iris för att nämna några. Ett av de absolut bästa lägena i området med direkt anslutning till skogen. Sommarvatten finns på tomten. Det här är helt enkelt kolonistugan för dig som vill komma ut och njuta av naturen samtidigt som du har en bekväm och fin stuga med hög trivselfaktor. Solcellsdriven ventilation ger en god underhållsventilation så att stugan alltid känns ventilerad och fräsch.

Området har gemensamma duschar och toaletter. I området finns lekparker och god plats för bland annat områdets gemensamma midsommarfirande. Det finns två gemensamma parkeringar till området vilka nås via bommar som avgränsar området. Aspviks koloniträdgårdsförening har på ett mycket ekonomiskt fördelaktigt sätt köpt loss föreningens mark från kommunen, vilket har resulterat i låga arrendeavgifter för medlemmarna! En idyll med naturen runt knuten! Läs gärna mer på http://www.aspvikskoloni.se


Boarea/biarea
24/4 kvm
Driftkostnad
5 200 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2016-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.