Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Aspvik Morotsvägen 7 / Husbyvägen

Stuga från 2007, fantastiskt läge i anslutning till skogen!

Morotsvägen 7 Välkommen ut till lugnet, naturen och gemenskapen i Aspvik! Mysig isolerad kolonistuga från 2007 om cirka 24 m² med optimal planering samt charmig gäststuga om 4 m². Stugan kan byggas ut till 32 kvadratmeter, föreningen har godkänt den planerade utbyggnaden och bygglov finns beviljat. El är indraget. På den lummiga tomten om ca 300-350 m² finns alla möjligheter för odlingar. Här finns äppelträd, sparris, körsbärsträd, Rhododendron och Iris för att nämna några. Ett av de absolut bästa lägena i området med direkt anslutning till skogen. Sommarvatten finns på tomten. Det här är helt enkelt kolonistugan för dig som vill komma ut och njuta av naturen samtidigt som du har en bekväm och fin stuga med hög trivselfaktor. Solcellsdriven ventilation ger en god underhållsventilation så att stugan alltid känns ventilerad och fräsch. Området har gemensamma duschar och toaletter. I området finns lekparker och god plats för bland annat områdets gemensamma midsommarfirande. Det finns två gemensamma parkeringar till området vilka nås via bommar som avgränsar området. Aspviks koloniträdgårdsförening har på ett mycket ekonomiskt fördelaktigt sätt köpt loss föreningens mark från kommunen, vilket har resulterat i låga arrendeavgifter för medlemmarna! En idyll med naturen runt knuten! Läs gärna mer på http://www.aspvikskoloni.se

Bro / Aspvik Morotsvägen 7
Husbyvägen
Final price: 545 000 kr
Enclosed: 24/4 kvm
Running costs: 5 200 kr/år
Plotarea: 300 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bro / Husbyvägen