Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Finnsta / Linnéavägen 3

Orörd 70-tals villa nära natur!

OBS, NYTT PRIS! Välkommen till en villa med ett mycket fint läge i området , nära till skolor och bra kommunikationer. Huset byggdes 1974 på en lugn återvändsgata nära naturen där barnen kan leka och cykla fritt på gatan. Området runt huset är lummigt och grönt. Solig tomt som erbjuder en ostörd trädgård mot baksida där allmänning är gräns på två sidor. En altan under tak mot baksidan där du kan sitta och titta på Rhododendron, rosor och gullvivor. Här samsas även rabatter i olika nivåer och fruktträd . Huset är nästintill originalskick med fantastiska vinyltapeter i alla 70-talets kulörer samt köksinredning i teak. Vardagsrum med nybesiktigad öppen spis och äkta tegelvägg. Garaget är ca 50 kvm och har nytt yttertak samt innertak. Bastu. Hobbyrum. Ett hus att väcka från sin slummer.

Bro / Finnsta
Linnéavägen 3
Final price: 2 825 000 kr
Enclosed: 98/51 kvm
Running costs: 19 914 kr/år
Plotarea: 818 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Ansvarig mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Real estate agent
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bro / Linnéavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.