Linnéavägen 3

Linnéavägen 3

Slutpris

2 825 000 kr


Finnsta— Bro— Upplands-Bro

Linnéavägen 3


Slutpris
2 825 000 kr

Finnsta— Bro— Upplands-Bro

Orörd 70-tals villa nära natur!

OBS, NYTT PRIS! Välkommen till en villa med ett mycket fint läge i området , nära till skolor och bra kommunikationer. Huset byggdes 1974 på en lugn återvändsgata nära naturen där barnen kan leka och cykla fritt på gatan. Området runt huset är lummigt och grönt. Solig tomt som erbjuder en ostörd trädgård mot baksida där allmänning är gräns på två sidor. En altan under tak mot baksidan där du kan sitta och titta på Rhododendron, rosor och gullvivor. Här samsas även rabatter i olika nivåer och fruktträd . Huset är nästintill originalskick med fantastiska vinyltapeter i alla 70-talets kulörer samt köksinredning i teak. Vardagsrum med nybesiktigad öppen spis och äkta tegelvägg. Garaget är ca 50 kvm och har nytt yttertak samt innertak. Bastu. Hobbyrum. Ett hus att väcka från sin slummer.


Boarea/biarea
98/51 kvm
Driftkostnad
19 914 kr/år
Tomtarea
818 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.