Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Bro, Gamla delen / Norrgårdsvägen 5, 2 tr

Mysig och fräsch vinds-2:a i centrala Bro!

Välkommen till denna mycket fina och mysiga 2:a om 61 m² i centrala Bro! Rymlig hall med en inbyggd garderob och praktiskt klinkergolv. Modernt och hemtrevligt kök med rostfria och inbyggda vitvaror från 2012. Köket har även vitrinskåp, volymfläktkåpa och bänkskiva av ek. Öppen plan mot den trevliga matplatsen invid köksfönstret. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin från 2014, duschkabin samt fönster. I det stora sovrummet har du en hel garderobsvägg med skjutdörrar och en arbetsplats i burspråket till sovrumsfönstret. Trevligt och väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv. Snedtak i samtliga rum vilket ger lägenheten en härlig atmosfär och en rustik känsla. Populär, välskött och stabil förening med mycket låg belåning belägen i gamla delen av Bro. Ett externt förråd och ett matkällarförråd tillhör lägenheten. Bro är en spännande ort som genomgår en kraftig expansion. Bland annat finns här Bro Hof vilken klassas som en av Europas bästa golfbanor och under innevarande år har galoppbanan Bro Park invigts. Promenadavstånd till både Bro centrum med allmänservice som matbutik, apotek, bibliotek, simhall m.m samt till pendeltåg mot Bålsta och Sthlm C. Här finner Du ett rakt igenom trevligt boende nära naturen endast 30 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 2 300 kr.

Bro / Bro, Gamla delen
Norrgårdsvägen 5, 2 tr
Final price: 1 650 000 kr
Enclosed: 61 kvm
Community fee: 3 444 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Norrgårdsvägen