Norrgårdsvägen 5, 2 tr

Norrgårdsvägen 5, 2 tr

Slutpris

1 650 000 kr


Bro, Gamla delen— Bro— UPPLANDS-BRO

Norrgårdsvägen 5, 2 tr


Slutpris
1 650 000 kr

Bro, Gamla delen— Bro— UPPLANDS-BRO

Mysig och fräsch vinds-2:a i centrala Bro!

Välkommen till denna mycket fina och mysiga 2:a om 61 m² i centrala Bro! Rymlig hall med en inbyggd garderob och praktiskt klinkergolv. Modernt och hemtrevligt kök med rostfria och inbyggda vitvaror från 2012. Köket har även vitrinskåp, volymfläktkåpa och bänkskiva av ek. Öppen plan mot den trevliga matplatsen invid köksfönstret. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin från 2014, duschkabin samt fönster. I det stora sovrummet har du en hel garderobsvägg med skjutdörrar och en arbetsplats i burspråket till sovrumsfönstret. Trevligt och väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv. Snedtak i samtliga rum vilket ger lägenheten en härlig atmosfär och en rustik känsla. Populär, välskött och stabil förening med mycket låg belåning belägen i gamla delen av Bro. Ett externt förråd och ett matkällarförråd tillhör lägenheten. Bro är en spännande ort som genomgår en kraftig expansion. Bland annat finns här Bro Hof vilken klassas som en av Europas bästa golfbanor och under innevarande år har galoppbanan Bro Park invigts. Promenadavstånd till både Bro centrum med allmänservice som matbutik, apotek, bibliotek, simhall m.m samt till pendeltåg mot Bålsta och Sthlm C. Här finner Du ett rakt igenom trevligt boende nära naturen endast 30 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 2 300 kr.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.