Ränselvägen 1

Ränselvägen 1

Slutpris

4 850 000 kr


Stentorp— Bro— Upplands-Bro— Nyproduktion

Ränselvägen 1


Slutpris
4 850 000 kr

Stentorp— Bro— Upplands-Bro— Nyproduktion

Ny, vacker och platsbyggd enplansvilla färdigställd 2017 med lantligt läge nära Lejondalssjön!

Vänligen ring om intresse finns att titta på huset innan utsatt visningstid!
Drömmar om ett sprillans nytt hus men inte lusten att bygga själv? Nu har Du verkligen chansen! Välkommen till en nyproducerad och mycket tilltalande enplansvilla om 129 m² byggd 2017. Genomgående hög standard, låga driftkostnader, minimalt underhåll i många år och ingen fastighetsskatt i 15 år! Vattenburen golvvärme i hela huset via frånluftsvärmepump (NIBE 750) och mekanisk frånluftsventilation med återvinning. Huset är förberett för fiberanslutning och centraldammsugare är installerad. Underbart kök från Kvick med öppen planlösning mot vardagsrummet samt utgång till den stora altanen och tomtens baksida. Köket har vita luckor, rostfria vitvaror och en gedigen bänkskiva av granit. Två snygga helkaklade badrum och separat tvättstuga med klinkergolv. Tre bra sovrum varav ett med walk-in-closet. Stor platsbyggd altan av trätrall i fint sydvästläge. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Högt till tak, hela 4,20 meter vid högsta punkt. Infällda spotlights i större delen av huset. Det finns en stor grusad uppfart med plats för flera bilar alt. möjlighet att anlägga ett garage eller en carport. Nybyggt förråd om ca. 5 m² som går i samma stil som huset. Stor tomt om 1 922 m², högt belägen med fin vy över området! Stentorp är ett underbart område med naturen som granne och en kort promenad ner till Lejondalssjön som erbjuder bad- och båtplats samt fiske, boulebana och mycket mer. Flexibelt tillträde. Husentreprenören är erkänt duktiga Familjevillan AB med oerhört nöjda kunder på den lokala marknaden i Upplands-Bro! Välkommen!


Boarea
129.4 kvm
Driftkostnad
24 010 kr/år
Tomtarea
1 922 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-21

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Ränselvägen såldes av oss 2017-04-21. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Ränselvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.