Sågbacken 5

Sågbacken 5

Slutpris

2 050 000 kr


Sågbacken— Bro— UPPLANDS-BRO

Sågbacken 5


Slutpris
2 050 000 kr

Sågbacken— Bro— UPPLANDS-BRO

Hemtrevligt hus i natursköna Sågbacken!

Välkommen till ett mycket hemtrevligt och väl omhändertaget fritidshus i natursköna Sågbacken! En av de största tomterna i området med ett högt fint läge och ostört från bilvägar m.m. Huset består av hall, fullutrustat kök och matplats, vardagsrum, sovrum samt duschrum som byggdes till 2014. Huset har indraget vatten i kök och duschrum från egen borrad brunn på ca. 100 m djup, luft/luftvärmepump 2014, insats i den öppna spisen 2014, oljeradiatorer, installerad frånluftfläkt 2014 och tilluftdon 2014, 3 m³ septiktank för vattenklosetten och 900 l bdt-tank för gråvattnet. Fristående nyanlagt trädäck med inbyggd belysning och ett stort spabad 2015 av märket Softtub med plats för 5-6 personer. Smakfullt renoverat gästrum, förråd, vedbod, anlagd damm, mysig farstukvist, stenlagd uteplats vid entrén, diverse planteringar och plats för flera bilar på uppfarten finns också. Både Björknäsbadet och klippbad i Mälaren finns inom tio minuters gångavstånd. Möjlighet till båtplats i Björknäs Båtklubb i Verkaviken finns. Planer på kommunalt vatten och avlopp är långt framskridna - läs mer på kommunens hemsida. Ett hus för Dig som vill njuta av sommarhalvåret men med alla bekvämligheter eller för Dig som söker ett billigt fullt fungerande permanentboende!


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
18 235 kr/år
Tomtarea
1 140 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-07-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.