Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Sågbacken / Sågbacken 5

Hemtrevligt hus i natursköna Sågbacken!

Välkommen till ett mycket hemtrevligt och väl omhändertaget fritidshus i natursköna Sågbacken! En av de största tomterna i området med ett högt fint läge och ostört från bilvägar m.m. Huset består av hall, fullutrustat kök och matplats, vardagsrum, sovrum samt duschrum som byggdes till 2014. Huset har indraget vatten i kök och duschrum från egen borrad brunn på ca. 100 m djup, luft/luftvärmepump 2014, insats i den öppna spisen 2014, oljeradiatorer, installerad frånluftfläkt 2014 och tilluftdon 2014, 3 m³ septiktank för vattenklosetten och 900 l bdt-tank för gråvattnet. Fristående nyanlagt trädäck med inbyggd belysning och ett stort spabad 2015 av märket Softtub med plats för 5-6 personer. Smakfullt renoverat gästrum, förråd, vedbod, anlagd damm, mysig farstukvist, stenlagd uteplats vid entrén, diverse planteringar och plats för flera bilar på uppfarten finns också. Både Björknäsbadet och klippbad i Mälaren finns inom tio minuters gångavstånd. Möjlighet till båtplats i Björknäs Båtklubb i Verkaviken finns. Planer på kommunalt vatten och avlopp är långt framskridna - läs mer på kommunens hemsida. Ett hus för Dig som vill njuta av sommarhalvåret men med alla bekvämligheter eller för Dig som söker ett billigt fullt fungerande permanentboende!

Bro / Sågbacken
Sågbacken 5
Final price: 2 050 000 kr
Enclosed: 49 kvm
Running costs: 18 235 kr/år
Plotarea: 1140 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Micaela Rubinstein-Liljenström Mäklare
Micaela Rubinstein-Liljenström
Mäklarhuset Kungsängen
Mäklare
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Sågbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.