Search Menu
Bostaden är såld

Bro - Håbo-Tibble / Tallbacken 6

Drömmen om ett stort hus på landet!

Drömmer Du om ett hus på landet? Varmt välkommen till Tallbacken 6! Ett stort och mycket välskött hus i 1,5 plan samt hel källare, 140 + 85 m², ligger vackert inbäddad i mitten på den väl tilltagna tomten om ca. 4 500 m². På tomten finns ett dubbelgarage, en carport, en stor uppfart och en stor vedbod där ved kan bunkras upp för kalla nätter och mysiga kvällar. Huset har en effektiv pelletspanna, en bastu, en vedkamin, en centraldammsugare, gillestuga, utbytta takfönster 2009, nymålat yttertak samt panel 2015 och goda förvaringsutrymmen i källarplanet. Altan under tak med grillplats i anslutning till ett mysigt uterum. Högt läge i området där tomten och huset vetter mot väst. Härlig bygemenskap och samtidigt nära till Håbo Tibble Kyrkby och in till Bro med affärer, diverse allmänservice, buss, pendeltåg och E18. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse.

Bro / Håbo-Tibble
Tallbacken 6
Final price: 3 995 000 kr
Enclosed: 140/85 kvm
Running costs: 27 385 kr/år
Plotarea: 4491 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Tallbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.