Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Bromma / Nockebyhov
Gubbkärrsvägen 19 A, vån 6 av 6
Utgångspris: Calculation 5 995 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 452 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Floor: 6 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Bromma - Nockebyhov / Gubbkärrsvägen 19 A, vån 6 av 6

Fantastisk lägenhet med en underbar terrass på ca 48 kvm i bästa sydväst läge högst upp i huset!

Ett lyxigt boende långt utöver det vanliga, bra välplanerad lägenhet och en underbar terrass i bästa solläge på ca 48 kvm med sol från mitt på dagen till kvällen! Här kan du sitta och njuta för fullt - ett helt fantastiskt härligt uterum sommartid! En unik möjlighet! Bra planerad ljus lägenhet med stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som öppnar upp till många gäster, vardag som till fest. Utgång till den underbara terrassen. Två bra sovrum. Från det större sovrummet, även här kommer du ut till den underbara terrassen. Fräscht helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare som är placerad under en praktisk arbetsbänk med bra förvaring i väggskåp ovan. Närhet till grönskan, vackra sevärdheter som Drottningholms slott, Judar skogens naturreservat samt lilla populära ön Kärsön i Mälaren. Ta en härlig strand promenad eller promenera vandringsstigen runt Kärsön för att stanna och njuta på öns västra sida och beskåda den magnifika utsikten mot Drottningholms slott. För den mer aktive så ta dig istället till den norra sidan där du har Sveriges största frisbee golfbana eller varför inte sätta dig och njuta på gamla Brostugan, café och restaurang sedan 1932. För den golfintresserade så finns Drottningholms golfklubb i härlig slottsmiljö och storslagen natur. När du vill bada så ta dig till Ängbybadet, den populära stora badplatsen vid Mälarens strand med två sandstränder och gräsmattor samt omklädningsrum, toaletter och servergin. Intill badet finns en vattenrutschbana. I närheten finns Bromma blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. Mycket bra kommunikationer. Strax nedanför husen så har du bussplats som tar dig till Brommaplan på några minuter som är en knutpunkt till ett flertal busslinjer samt T-banans gröna linje. Nockebybanan tar dig till Alvik. Tvärbanan går till Alvik eller andra hållet så kommer du till Solna eller sickla. I Alvik har du T-banans gröna linje och många busslinjer som tar dig vidare i olika riktningar. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 1 dec 2016. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Furnish
Planlösning
Planlösning
Drottningholms slott
Drottningholms slott
Mälaren och Kärrsön på andra sidan vattnet
Mälaren och Kärrsön på andra sidan vattnet
Ängbybadet
Ängbybadet
Nära till Mälarens stränder med fina promenadstråk och badställen
Nära till Mälarens stränder med fina promenadstråk och badställen
Nära till Mälarens vatten
Nära till Mälarens vatten
Fina promenadstråk längs vattnet
Fina promenadstråk längs vattnet
Brf Nockebylunden som håller på att växa fram
Brf Nockebylunden som håller på att växa fram
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Nockeby Torg en kort promenad från lägenheten
Nockeby Torg en kort promenad från lägenheten
Matbutik i närområdet
Matbutik i närområdet
Planlösning
Planlösning
Description of rooms
 • Description of rooms
  Välkomnande hall med skjutdörrsgarderober och klinkergolv i kustgranit direkt innanför ytterdörren. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Ljust, stilrent Marbodalkök med vita skåpsnickerier. Köket är utrustat med kyl/frys i rostfritt, helintegrerad diskmaskin, ugn under induktionshäll och mikro i högskåp. Ett mindre sovrum och ett stort sovrum om ca 13 kvm med utgång till terrassen. I det rymliga badrummet är det vita stora kakelplattor på väggarna och grå klinkersgolv med komfortgolvvärme. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en arbetsbänk med utrymme för att sortera och vika tvätt. Gott om förvaring med flera garderober. Vacker, mattlackad ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Från vardagsrummet finns utgång till den generöst tilltagna terrassen på ca 48 kvm i söder/västerläge.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  77 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2017
Tv and internet
 • TV
  Föreningen är ansluten till Telia och Telia tripple play med Internetanslutning, digital-TV med grundutbud och IP-telefoni. En digitalbox för TV hör till lägenheten. En kostnad om 220 kr/månad tillkommer på månadsavgiften
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Terrass om ca 48 m², läge söder/väster.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
Övriga upplysningar
 • SERVICE Nedanför Nockebylunden finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. KOMMUNIKATIONER Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter. NATUR OCH REKREATION I närheten finns populära Ängbybadet med badbryggor, två stora sandstränder, minigolf och servering. I närheten finns även Judarskogens naturreservat med promenadvägar och stigar kring och runt sjön Judarn. Vintertid är det populärt att åka skridskor på sjön och vid dess stränder finns flera grillplatser. Längre bort ligger Grimsta naturreservat som är en perfekt omgivning för dig som gillar att promenera eller jogga eller kanske plocka svamp. Längs Mälaren stränder löper ett populärt promenadstråk som sammanbinder badplatserna Kanaan och Maltesholm. Fina promenadvägar finns även åt andra hållet som passerar omtyckta Solviksbadet. Här kan man följa strandpromenaden bort till Alvik. På andra sidan Nockebybron finns mysiga Brostugan med restaurang och café. Vid Kärsön finns ett fint bad och i skogen finns en frisbeegolfbana. Efter Kärsön finns Drottningholms slott med den vackra slottsparken som är öppen året runt. ÖVRIGT: För mer information om projektet, gå in på: www.boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden
Economy
 • Kommentarer driftkostnad
  Individuell varmvattenförbrukning om ca 110 kr (enligt ekonomisk plan). Kostnaden kommer att variera beroende hur mycket varmvatten som används i hushållet. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,87777 %
 • Andel av årsavg.
  0,8777 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nockebylunden. I föreningen finns 117 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area