Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Bromma / Nockebyhov
Gubbkärrsvägen 19 A, 5 tr
Accepterat pris: Calculation 4 395 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Community fee: 4 710 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök.
Floor: 5 av 6

Nyproduktion / Bromma - Nockebyhov / Gubbkärrsvägen 19 A, 5 tr

Fantastisk 3:a med inglasad balkong! Högt upp i huset!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med rymlig inglasad balkong. Bostaden är just nu under produktion och tillträde är möjligt from 26/1-2017. Högt upp i huset med ett lugnt läge! Ett lyxigt boende långt utöver det vanliga, bra välplanerad lägenhet högt upp i huset med en trevlig balkong söderläge! Bra planerad ljus lägenhet med stilrent fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Utgång till den underbara balkongen. Två bra sovrum med bra förvaring. Fräscht helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare som är placerad under en praktisk arbetsbänk med bra förvaring i väggskåp ovan. Lägenheten är under produktion, visas och säljs på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Visning kan ske på mäklarkontoret. Närhet till grönskan, vackra sevärdheter som Drottningholms slott, Judarskogens naturreservat samt lilla populära ön Kärsön i Mälaren. Ta en härlig strand promenad eller promenera vandringsstigen runt Kärsön för att stanna och njuta på öns västra sida och beskåda den magnifika utsikten mot Drottningholms slott. För den mer aktive så ta dig istället till den norra sidan där du har Sveriges största frisbee golfbana eller varför inte sätta dig och njuta på gamla Brostugan, café och restaurang sedan 1932. För den golfintresserade så finns Drottningholms golfklubb i härlig slottsmiljö och storslagen natur. När du vill bada så ta dig till Ängbybadet, den populära stora badplatsen vid Mälarens strand med två sandstränder och gräsmattor samt omklädningsrum, toaletter och servergin. Intill badet finns en vattenrutschbana. I närheten finns Bromma blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. Mycket bra kommunikationer. Strax nedanför husen så har du bussplats som tar dig till Brommaplan på några minuter som är en knutpunkt till ett flertal busslinjer samt T-banans gröna linje. Nockebybanan tar dig till Alvik. Tvärbanan går till Alvik eller andra hållet så kommer du till Solna eller sickla. I Alvik har du T-banans gröna linje och många busslinjer som tar dig vidare i olika riktningar.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Drottningholms slott
Drottningholms slott
Mälaren och Kärrsön på andra sidan vattnet
Mälaren och Kärrsön på andra sidan vattnet
Ängbybadet
Ängbybadet
Nockeby Torg en kort promenad från lägenheten
Nockeby Torg en kort promenad från lägenheten
Nära till Mälarens vatten
Nära till Mälarens vatten
Fina promenadstråk längs vattnet
Fina promenadstråk längs vattnet
Nära till Mälarens stränder med fina promenadstråk och badställen
Nära till Mälarens stränder med fina promenadstråk och badställen
Matbutik i närområdet
Matbutik i närområdet
Description of rooms
 • Description of rooms
  Hall med parkettgolv, vita väggar och bra förvaring. Tillval: skjutdörrsgarderob, (Vista Plain) spegel. Badrum med vitt kakel på vägg och med Kustgranit på golv. Elkomfortvärme i golv. Handfat med vit kommod och spegelskåp (Aspen). Dusch med duschvägg i klarglas. Kombimaskin tvätt/tork med ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp för handdukar och tvättmedel. Tillval gjorda: Spegelskåp Aspen och komfortvärme golv. Fint vitt Marbodalkök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är mycket välutrustat med goda arbetsytor och arbetsbänk i sten (Nero Assoluto blankpolerad), och grått kakel Kustgranit, kyl/frys rostfritt Siemens, induktionshäll, ugn, spiskåpa samt diskmaskin. Tillval gjorda: Kyl/frys rostfri, Siemens. Beslag, grepplist Marbodal samt blankpolerad stenskiva Vardagsrum som är mycket ljust med härliga stora fönster rymligt med plats för både soffa och matplats, utrustat med vita väggar och ekparkettgolv och utgång till den härliga balkongen. Sovrum 1 med parkettgolv och vita väggar. God förvaring med skjutdörrsgarderob spegel. Plats för dubbelsäng. Tillval gjorda: Skjutdörrsgarderob med spegel. Sovrum 2 med parkettgolv och vita väggar. Garderob och linneskåp. Plats för dubbelsäng. Inglasad balkong som är som ett extra uterum (söderläge).
Information about the property
Description
 • Enclosed
  78 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2017
Tv and internet
 • TV
  Föreningen är ansluten till Telia och Telia tripple play med Internetanslutning 10 Mbit/s, digital-TV med grundutbud och IP-telefoni. En digitalbox för TV hör till lägenheten.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Inglasad balkong söderläge.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
Övriga upplysningar
 • ERVICE Nedanför Nockeby Terrass finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. KOMMUNIKATIONER Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter. NATUR OCH REKREATION I närheten finns populära Ängbybadet med badbryggor, två stora sandstränder, minigolf och servering. I närheten finns även Judarskogens naturreservat med promenadvägar och stigar kring och runt sjön Judarn. Vintertid är det populärt att åka skridskor på sjön och vid dess stränder finns flera grillplatser. Längre bort ligger Grimsta naturreservat som är en perfekt omgivning för dig som gillar att promenera eller jogga eller kanske plocka svamp. Längs Mälaren stränder löper ett populärt promenadstråk som sammanbinder badplatserna Kanaan och Maltesholm. Fina promenadvägar finns även åt andra hållet som passerar omtyckta Solviksbadet. Här kan man följa strandpromenaden bort till Alvik. På andra sidan Nockebybron finns mysiga Brostugan med restaurang och café. Vid Kärsön finns ett fint bad och i skogen finns en frisbeegolfbana. Efter Kärsön finns Drottningholms slott med den vackra slottsparken som är öppen året runt. ÖVRIGT: För mer information om projektet, gå in på: www.boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden.
Economy
 • Kommentarer driftkostnad
  Individuell varmvattenförbrukning om ca 1330/år enligt ekonomisk plan. Kostnaden kommer att variera beroende hur mycket varmvatten som används i hushållet. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,8853 %
 • Andel av årsavg.
  0,8853 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår Värme och kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nockebylunden. I föreningen finns 117 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use