Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Stockholm / Bromma
Klädesvägen 28-42
Accepterat pris: Calculation 3 500 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 3 287 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm - Bromma / Klädesvägen 28-42

Nyproducerad 2:a i Bromma Tracks!

Bli den första att flytta in denna nyproducerade gaveltvåa i det populära projektet Bromma Tracks! Lägenheten om 58 kvm är smart planerad och har balkong i soligt söderläge mot innergården som har en gemensam pool för medlemmarna. Fantastiskt beläget med omedelbar närhet till Brommaplan med service, t-bana, bussar, lekområden, grönområden och fina Lillsjön med badmöjligheter. Bromma Blocks med stort shoppingutbud ligger ca 10 min bort med bil/buss och där ligger även Bromma Airport. T-banans gröna linje vid Brommaplan tar dig till Fridhemsplan på 10 min i ena riktningen och Vällingby på samma tid i den andra. Tillträde 7/2 2017. Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Description of rooms
 • Hall
  Inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor. Flera garderober utgör god förvaring.
 • Livingroom
  Vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en perfekt social yta. Lätt möblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till lägenhetens balkong nås också härifrån.
 • Kitchen
  Vita släta luckor, kombinerad kyl/frys alternativt kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin. Förberett för mikro. Stänkskydd av vitt kakel.
 • Bedroom
  Sovrummet med plats för dubbelsäng. Anslutande klädkammare. Utgång till balkongen.
 • Bathroom
  Badrum med duschhörna handfat och wc.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  58 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Description
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (TFX) Frånluft i kök (spiskåpa) och i badrum.
Tv and internet
 • TV: Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Telia kommer leverera fiber för 199 kr/mån med 1000/100 Mbit/s.
Parking/Other buildings
 • Kostnad ca 1200:- per garageplats och 700 :- per parkering.
Economy
 • Community fee
  3 287 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,4776%
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Det som igår i avgiften för Bromma Tracks är vatten (kallvatten) och värme.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Bromma Tracks.
 • Allmänt
  I det gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, skapar SSM Bygg & Fastigheter AB nu Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder. Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Fastigheten består av fem byggnader varav ett tornhus med 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 resp 6 våningar samt källare. Föreningen består av 249 bostadsrätter. Ett garage med 80 platser kommer att finnas under gården. Läs gärna mer i den ekonomiska planen eller på https://www.ssmfastigheter.se/bostadsratt/vara-bostadsratter/bromma-tracks/.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd, garageplatser, utomhusparkering samt en innergård med egen pool för föreningens medlemmar. Som en naturlig samlingspunkt för Brf Bromma Tracks färdigställs i samband med de sista inflyttningarna under nästa år en grönskande innergård med egen pool med tillhörande poolhus.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area