Search Menu
Bostaden är såld

Bromma / Kyrkoherdevägen 19

Varmt välkommen till denna friliggande villa om 65+65 inbjudande kvm med underbar altan med badtunna och större sällskapsyta mot grönskande friköpt tomt om totalt 456 kvm. På entréplan finns ett rofyllt sovrum, ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till altan, ett toppfräscht och fullutrustat kök med matplats vid fönster samt en WC. På nedre plan finns två härliga sovrum att disponera efter behov, ett påkostat badrum med TM & TT samt panna. En stor walk-in closet som enkelt kan nyttjas som ett extra sovrum för den som önskar. På nedervåningen finns även ett förråd/matkällare. Fin grönskande friköpt tomt med äppelträd, buskar och staket. Detta hus måste upplevas - Välkommen på visning!

Bromma
Kyrkoherdevägen 19
Final price: 6 400 000 kr
Enclosed: 65/65 kvm
Running costs: 30 300 kr/år
Plotarea: 456 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Bromma / Kyrkoherdevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.