Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Bromma
Nockeby Backe 4, 3 tr
Utgångspris: Kalkyl 6 150 000 kr
Enclosed: 117 kvm
Community fee: 6 154 kr/mån
Rooms: 4 rum och kök (kan göras om till 5 rum), varav 3-4 sovrum.
Floor: 3 av 6, 3 tr

Nyproduktion / Bromma / Nockeby Backe 4, 3 tr

Nyproduktion: Unik 4-5:a om 117 kvm med bästa solläge och stor balkong

Nyproducerad gavellägenhet, 4-5 rok, 117 kvm med öppen planlösning och bästa solläge mot söder. Inflyttning ca 15 mars 2017. Lägenheten badar i ljus med fönster i 3 vädersträck och har en härlig, stor inglasad balkong i soligt söderläge. Lägenheten är mycket luftig, ljus och välplanerad med 3 sovrum och 2 badrum med dusch samt en stor walk-through-closet. Lägenheten byggs som en 4:a men kan vid behov omdisponeras till en 5:a där sovrummet med 2 fönster mot skogsbacken, kan delas till 2 mindre sovrum. Se tillvalsritning i PDF-fil. Lägenheten är under produktion och säljes på ritning. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Det finns flera bussar i närheten av bostaden som snabbt och smidigt tar dig till Brommaplan eller ut mot Drottningholm. Det är även kort gångavstånd till Nockebybanan som går till Alvik med anslutning till tvärbanan mot Solna och Hammarby Sjöstad.. Mälaren ligger en kort promenad från porten. Här kan du njuta av den fina strandpromenaden som sträcker sig till Ålsten och Alvik i ena riktningen och till Hässelby i den andra. I närheten av bostaden finns flera fina badstränder längs med Mälaren samt nära naturen med Judarskogens naturreservat ochpromenadstigar och sjön Judarn. Mer information om projektet på Borätts hemsida: https://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden/


Provmöblera
Kök, referensbild
Kök, referensbild
Sovrum, referensbild
Sovrum, referensbild
Badrum, referensbild
Badrum, referensbild
Badrum, referensbild
Badrum, referensbild
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Description
  Välkomnande hall med klinkers på golv samt ekparkett, plats för ytterkläder och två garderober. En rymlig och praktisk walk-through-closet/klädkammare om ca 6 kvm mellan hallen och sovrumpassagen. Badrum 1 med ingång från hallen. Vitt sidenmatt liggande kakel på vägg samt mörkgrått klinkergolv, duschhörna i klarglas, handfat med kommod och spegelskåp i ekfanér. Tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk ovan samt förvaring i överskåp. Badrum 2 med ingång från sovrumspassagen. Infällda spotlights i nedsänkt innertak. Vitt sidenmatt liggande kakel på vägg och mörkgrå klinkers på golv. Handfat med kommod och spegelskåp i ekfanér. Duschhörna i klarglas. Handukstork. 3 st mycket fina sovrum med ekparkett på golv och god förvaring i 2 av sovrummen med skjutdörrsgarderob eller 2 garderober, se tillvalsritning. Fantastiskt vardagsrum och kök i öppen planlösning med en yta om ca 46 kvm och utsikt åt 3 vädersträck. Marbodalkök i vacker ljusgrå ton samt blankpolerad stenskiva i grå ton och vitt kakel på vägg med fasad kant i halvstensförband. Bänkabelysning i LED-list med dimmers. Siemens dubbla kyl/frysar i rostfritt, mikrovågsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, samt Franke rostfri spiskåpa. Se tillvalsbeställning. Stor balkong i soligt söderläge som är inglasad, ca 10 kvm. Inredning i lägenheten, se bif PDF-fil, tillvalsbeställning. Lägenheten har utöver JMs fina originalinredning, extrautrustats för 153.440 kr.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  117 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  65 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 65 kwh/kvm/år. Energideklaration behövs ej. Vid nybyggda fastigheter så sker energideklarering av föreningen efter ca 2 år. Den energiprestanda som uppges kommer från byggherren.
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Telia Triple Play ( tv, bredband, ip-telefoni abbonemang), obligatorisk avgift 220 kr/mån tillkommer
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Balkong, inglasad om ca 10 m², läge söder.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  80 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 14 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Extern operatör är Mobilpark.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd.Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
Övriga upplysningar
 • SERVICE Nedanför Nockeby Terrass finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. KOMMUNIKATIONER Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter. NATUR OCH REKREATION I närheten finns populära Ängbybadet med badbryggor, två stora sandstränder, minigolf och servering. I närheten finns även Judarskogens naturreservat med promenadvägar och stigar kring och runt sjön Judarn. Vintertid är det populärt att åka skridskor på sjön och vid dess stränder finns flera grillplatser. Längre bort ligger Grimsta naturreservat som är en perfekt omgivning för dig som gillar att promenera eller jogga eller kanske plocka svamp. Längs Mälaren stränder löper ett populärt promenadstråk som sammanbinder badplatserna Kanaan och Maltesholm. Fina promenadvägar finns även åt andra hållet som passerar omtyckta Solviksbadet. Här kan man följa strandpromenaden bort till Alvik. På andra sidan Nockebybron finns mysiga Brostugan med restaurang och café. Vid Kärsön finns ett fint bad och i skogen finns en frisbeegolfbana. Efter Kärsön finns Drottningholms slott med den vackra slottsparken som är öppen året runt. ÖVRIGT: För mer information om projektet, gå in på: www.boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden.
Economy
 • Försäkring
  200 kr/mån
 • Vatten och avlopp
  160 kr/mån
 • Hushållsström
  500 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmatten debiteras efter faktisk förbrukning, prel. ca 160 kr/månad enligt ekonomisk plan.
 • Sammanlagd driftskostnad
  860 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  1,2135 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nockebylunden. I föreningen finns 117 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten