Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Bromma / Nockebyhov
Nockeby Backe 4, 1tr
Price: Calculation 3 950 000 kr
Enclosed: 74 kvm
Community fee: 4 337 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Bromma - Nockebyhov / Nockeby Backe 4, 1tr

Nyproducerad exklusiv lägenhet, 3 rum och kök med stor 10 kvm inglasad balkong.

Nyproducerad ljus och exklusiv lägenhet med en härlig inglasad balkong på hela 10 kvm med lugnt läge mot skogsbacke. Inflyttning mars 2017. Här kan du sitta och njuta för fullt av sommaren, ett riktigt härligt uterum sommartid. Mycket välplanerad lägenhet med 2 sovrum med lugnt läge. Öppen planlösning mellan kök som har en lyxig känsla med bl.a bänkskiva av granit, och ett fint vardagsrum med vitmålade väggar och vacker ekparkett. Ett populärt, fridfullt och lugnt läge nära naturen och Mälaren. Längtar du efter att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Lägenheten är under produktion och visas och säljs på ritning. Inredning: Se beställning i PDF. Tillval för 62.500 kr enl beställning ingår. Tillträde är preliminärt mars 2017. Det finns flera busslinjer i närheten av bostaden som snabbt och smidigt tar dig till Brommaplan eller ut mot Drottningholm. Till Brommaplan tar det ca 5 minuter med bussen och därifrån finns det tunnelbana. Det tar ca 15 min från Brommaplan till City. Kort promenad till Nockebybanan som går till Alvik med anslutning till T-bana eller tvärbanan mot Solna och Hammarbysjöstad. Nockebylunden ligger intill villaområde och Judarskogens naturreservat, med promenadstigar och grillplatser utmed sjön Judarns stränder. Mälaren ligger en kort promenad från porten. Här kan du njuta av den fina strandpromenaden som sträcker sig till Ålsten och Alvik i ena riktningen och till Hässelby i den andra. I närheten av bostaden finns flera fina badstränder längs med Mälarens vatten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en personlig visning och mer information kring inredningen i lägenheten!


Furnish
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Referensbild
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Description of rooms
 • Description of rooms
  Trevlig hall med 4 kvm klinkergolv brungrå Lerhamn ( tillval, 8.950 kr) och rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar ( tillval, 1.000 kr). Sovrum 1: Stort sovrum med stor walk-in-closet på hela 4 kvm med Elfa inredning. Sovrummet har plats för dubbelsäng och är lugnt beläget mot skogsbacken. Sovrum 2 med linneskåp och lugnt läge mot skogsbacken. Läckert helkaklat badrum med golvvärmeslingor ( tillval, 12.000 kr), vitt blankt kakel på vägg och klinkers på golvet i ljusgrå ton. Handfat med kommod i svart ekfanér och spege med slipad kant och LED-belysning. Dusch med duschväggar i klarglas 90cm * 90 cm ( tillval, 5.800 kr) . Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk "black brazil" ( tillval, 1.000kr) och förvaringsskåp i vitt för handdukar och tvättmedel. Marbodalkök med lyxig känsla med vita luckor och stående vitt blankt kakel 30 * 60 cm på vägg. Exlusiv bänkskiva i blankpolerad granit "Nero Assoluto" ( tillval, 29.700 kr). Delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är mycket välutrustat med goda arbetsytor och kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 pers. Vardagsrummet är mycket ljust med ekparkettgolv och utgång till den stora balkongen som är inglasad. Balkong som är som ett extra uterum, i västerläge, ca 10kvm, lugnt läge med utsikt mot naturen och kringliggande grannhus.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  74 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016-2017
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  65 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energiprestanda 65 kwh/kvm/år. Energideklaration behövs ej. Vid nybyggda fastigheter så sker energideklarering av föreningen efter ca 2 år. Den energiprestanda som uppges kommer från byggherren.
Tv and internet
 • Internet
  Bredbandspaket Telia Triple Play med tv, bredband, ip-telefoni abbonemang, obligatorisk avgift tillkommer 220 kr/mån.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Balkong, inglasad om ca 10 m², läge väster.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  80 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 14 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Extern operatör är Mobilpark.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd.Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.
Övriga upplysningar
 • SERVICE Nedanför Nockebylunden finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter. KOMMUNIKATIONER Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter. NATUR OCH REKREATION I närheten finns populära Ängbybadet med badbryggor, två stora sandstränder, minigolf och servering. I närheten finns även Judarskogens naturreservat med promenadvägar och stigar kring och runt sjön Judarn. Vintertid är det populärt att åka skridskor på sjön och vid dess stränder finns flera grillplatser. Längre bort ligger Grimsta naturreservat som är en perfekt omgivning för dig som gillar att promenera eller jogga eller kanske plocka svamp. Längs Mälaren stränder löper ett populärt promenadstråk som sammanbinder badplatserna Kanaan och Maltesholm. Fina promenadvägar finns även åt andra hållet som passerar omtyckta Solviksbadet. Här kan man följa strandpromenaden bort till Alvik. På andra sidan Nockebybron finns mysiga Brostugan med restaurang och café. Vid Kärsön finns ett fint bad och i skogen finns en frisbeegolfbana. Efter Kärsön finns Drottningholms slott med den vackra slottsparken som är öppen året runt. ÖVRIGT: För mer information om projektet, gå in på: www.boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden.
Economy
 • Försäkring
  200 kr/mån
 • Vatten och avlopp
  111 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Varmatten debiteras efter faktisk förbrukning, prel. ca 111 kr/månad.
 • Total operating costs
  711 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,8551 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nockebylunden. I föreningen finns 117 lägenheter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area