Search Menu
Viewings
 • Måndag 31 oktober 18:30-19:00

  Öppen visning

 • Söndag 30 oktober 14:30-15:15

  Öppen visning

Book a viewing
Bromma / Bromma - Beckomberga
Söderberga Allé 36
Utgångspris: Calculation 1 995 000 kr
Make a bid
Enclosed: 104 kvm
Community fee: 7 000 kr/mån
Rooms: 4 rum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns)

Bromma - Bromma - Beckomberga / Söderberga Allé 36

RENOVERINGSCHANS!

RENOVERINGSCHANS! Välkommen till denna välplanerade 4:a med balkong mot innergård. Lägenhet på 104 kvm som är fördelad på kök med utrymme för matplats för flera, rymligt och ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med många soltimmar, tre stycken sovrum i varierande storlek, gott om förvaring i klädkammare, förråd samt garderober, badrum med tvättdel samt gästtoalett. Då lägenheten troligtvis är original från byggåret krävs det lite fix. Perfekt för dig som vill skapa ditt eget! I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten även kabel-tv grundutbud samt bredband. Nära kommunikationer, dagis, skolor, matbutik, natur, sim- och sporthall mm.


Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomande hall med plats för avhängning samt förvaring i ett intilliggande förråd. Ljusa väggar med matta på golv. Kök Rymligt, ljust kök med plats för matbord för flera intill fönstret. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen bakom snickerier i vitt. Här finns kombinerad kyl- och frys, diskmaskin, ugn, micro, spis samt fläkt. Vardagsrum Öppet och ljust vardagsrum med gott om plats för umgänge. Här fås med lätthet plats för soffgrupp och tillhörande möbler samt matbord om så önskas. Från vardagsrummet når man ett av de tre sovrummen och utgång till den härliga balkongen med många soltimmar. Ljusa väggar med parkett på golv. Sovrum 1 Nås från vardagsrummet. Plats finns för dubbelsäng och gott om förvaring i två inbyggda garderober. Fönster ut mot balkong och innergård. Ljusa tapeter och matta på golv. Sovrum 2 Rymligt sovrum med plats säng och tillhörande möbler. En garderob och två linneskåp finns. Ljusa tapeter och matta på golv. Sovrum 3 Rofyllt sovrum med en stor klädkammare. I klädkammaren finns förvaring via hyllor, skoställ och avhängning. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möbler om så önskas. Ljusa tapeter på vägg och matta på golv. Badrum Rymligt badrum med praktiskt tvättdel. Badkar, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork samt wc. Tvättdelen består av tvättmaskin från 2014 och torktumlare samt praktisk arbetsbänk och förvaring. Kakel på vägg kombinerat med målad vägg samt matta på golv. Gästtoalett Utrustat med wc, handfat, ovanhängande spegelskåp samt duschdel. Kakel på vägg kombinerat med målad vägg samt matta på golv.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  104 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  1993
Energideklaration
 • Energiprestanda
  140 kWh/kvm och år
Tv and internet
 • Samtliga lägenheter har tillgång till bredband 100/100 Mbit/s från OBE Network som ingår i månadsavgiften. Möjlighet till uppgradering till 1000/1000 Mbit/s finns och tillägskostnaden betalas i så fall av den enskilde lägenheten och kostar 199kr / mån. De som önskar kan även välja att teckna ett eget avtal med Comhem som operatör. Anslutna till Comhem Kabel-TV och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Parking/Other buildings
 • Föreningen är delägare i Vårdträdets samfällighetsförening som hyr ut parkerings- och garageplatser. Kostnad för p-plats ute utan elstolpe är 325 kr/ månad, med elstolpe 375 kr/månad och garageplats kostar 600 kr/månad. KnowHow Sweden AB har serviceuppdraget, att sköta kölistor, kontraktskrivning m.m. Tel. 37 63 40, kan nås på telefon ti.+to. +fre kl. 9-12. I juli semesterstängt – veckobevakning av mail, tel. samtal. E-postadress: info@knowhowsweden.se.
Other
 • Det finns totalt 34 förrådsutrymmen, lägenhetsförråd hör inte till lägenheterna. Vid försäljning av lägenhet med förråd går förrådet tillbaka till föreningen. Kölista för att hyra förråd finns.
Economy
 • Community fee
  7 000 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 107,5 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0133300
 • Andel av årsavg.
  1,33298
 • Andelstal insats
  1,33298
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Basutbud för TV.
 • Planerade avgiftsändringar
  Ingen avgiftsändring planerad kollat 2016-04-26
Föreningen
 • Benämning
  Brf Beckasinen i Bromma.
 • Allmänt
  Brf Beckasinen är en äkta förening som består utav 88 bostadsrätter. Föreningens fastighet består av två huskroppar med totalt åtta portar på adresserna Söderberga Allé 32-46. Föreningen godkänner ej juridisk person. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
 • Kommande renoveringar
  Större reparation eller ombyggnad av fastigheten är inte aktuell. 5 hissar bytta till EU-standard . 3 återstår och kommer att bytas om/när större reparationsbehov uppstår.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Ingen avgiftsändring planerad kollat 2016-04-26
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Gemensamma tvättstugan i nr 32 med två avdelningar som har tillsammans fem tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp samt en mangel. - Bastu belägen i port 32. - Samlingslokal som kan hyras för 250kr/dag med plats för ca 15 gäster. - Övernattningsrum som ligger på Söderberga Allé 32, direkt till vänster innanför porten. Kostnad för att hyra övernattningsrummet är 250kr/dygn. Man får hyra max. 7 dygn. - Grovsoprum. -Cykelförråd.
Area
 • Området: Ligger i stadsdelen Bromma i västra Stockholm. Det är en vacker del av Stockholm med närhet till naturen samtidigt som det är nära till city. Här finns fina strövområden bl. a. i Grimstaskogen, där det också finns motionsslingor och skidspår. Bostadsområdet gränsar till Bromma sjukhus f d Beckomberga sjukhus. Stockholms stad har för avsikt att låta uppföra sammanlagt 1 000 lägenheter/radhus i sjukhusområdets ytterområden. Läs mera om ombyggnadsplanerna för Beckombergaområdet på: www.beckomberga.nu. Affärer: Det finns en mindre ICA-butik med postservice på Söderberga Allé. Den har öppet sju dagar i veckan kl 09-21. På Söderberga Allé finns också Pizzeria Söderberga med generösa öppettider. Vällingby Centrum ligger ca 1,5 km från området (ca 20 minuter promenad eller ca 10 min bussresa, linje 115). Där finns ett stort utbud av butiker samt även bibliotek, bio, Systembolag, banker, apotek, försäkringskassa, tandläkare, läkarmottagningar och barnavårdscentral etc. Till Bromma Blocks som är ett köpcentrum med ett 80-tal butiker och restauranger är det ca 2 km. Badanläggningar: Inom gång, cykel eller rimligt bilavstånd finns flera utomhusbad vid Mälaren.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area