Search Menu
Visningar
 • Måndag 3 oktober 18:00-18:30

  Öppen visning

 • Söndag 2 oktober 13:30-14:15

  Öppen visning

Boka visning
Bromma / Bromma - Johannesfred
Ståltrådsvägen 21
Utgångspris: Kalkyl 1 995 000 kr
Anmäl bud
Enclosed: 45 kvm
Community fee: 2 193 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum

Bromma - Bromma - Johannesfred / Ståltrådsvägen 21

Tvåa om 45 kvm belägen i populära brf Järnheden. Lägenheten är i mycket gott skick med bevarade originaldetaljer. Här bor man i ett lugnt område med fantastisk läge intill vatten och natur samtidigt som man har närhet med kommunikationer till shopping mm i närområdet. Endast några minuters gångväg till tvärbanestationen som snabbt tar en till Alvik och vidare via Årsta Berg till Hammarby sjöstad. Åt andra hållet kommer man med tvärbanan via Sundbyberg till Solna. Pendeltågs linjen finns från Sundbyberg samt Solna. Gångavstånd på ca 15 minuter till T-bana Solna strand. Stor matvarubutik, City Gross, också på gångavstånd. Några minuters bilväg till Bromma Blocks samt Bromma flygplats. Till centrala Stockholm kan det ta ca 10 minuter med bil. Det är ett helt underbart område med fina promenadstråk längs med vattnet. Man kan faktiskt bada vid strandkanten intill huset el ta en långpromenad runt Lillsjön. För den som gillar att springa är det lite över ca 1 mil från fastigheten över till Solna, Lindhagen, över till Traneberg och tillbaka längs med vattnet. För den med båt finns flertalet båtklubbar i närheten. Varmt välkommen på visning!


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall Välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Längre in i hallen finns tre inbyggda garderober och skåp. Ljust målade väggar och klinkergolv. Säkerhetsdörr- Vardagsrum Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti. Här finns plats för soffa samt övrig möblering. Ljust målade väggar och ekparkettgolv i original. Kök Trevligt kök med gott om förvaring i över- och underskåp. Ljusa skåpluckor och ekbänkskiva med vitt kakel ovanför. Kyl/frys, gasspis, fläkt, ugn och inbyggd micro. Ljust målade väggar och klinkergolv. Sovrum Sovrum med rymd för dubbelsäng. Härifrån nås köket och vardagsrummet. Målade väggar i grått. Badrum Fräscht kaklat badrum med vitt kakel på väggarna och en blå bård. Mosaikklinker på golvet i blått. Dusch, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp och handdukstork. Förberett för tvättmaskin och ett fönster ger bra vädringsmöjlighet. Stambytt.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  45 kvm
 • Rooms
  2 rum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  153 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • Bredband via Bredbandsbolaget.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen innehar 32 p-platser (kösystem) som uthyres i form av arrende.
Economy
 • Community fee
  2 193 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 110 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  444 kr
 • Andel i förening
  0,8176
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar. Kontrollerat 22/9-16.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Järnheden.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Järnheden, kom till 1954 efter namnförslag och omröstning bland medlemmarna. Föreningen består utav tre hus: Hammarsmedjan 2 (Ståltrådsvägen 13-25), Masmästaren 1 (Ståltrådsvägen 32-40), Masmästaren 2 (Ståltrådsvägen 42-46). Byggnaderna omfattar totalt 108 lägenheter och 7 lokaler. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt.
 • Kommande renoveringar
  Inga kommande renoveringar planerade. Kontrollerat 22/9-16.
 • Gjorda renoveringar
  Fastigheterna är i gott skick, delvis stambytt 1997-98 inkl elstigar, ommålning av trapphus 2001 och under 2004 helrenovering av samtliga balkonger. Alla tre fastigheterna har genomgått fasadrenovering (2011, 2012 resp 2014). Alla lägenhetsdörrar är under 2006 bytta till säkerhetsdörrar och i samband med detta byttes samtliga fastigheters lås.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Alla medlemmar har möjlighet att disponera föreningens hobbyrum, biljardrum, bastu och övernattningsrum. Nycklar kan köpas av styrelsen, se anslagstavlan i varje port vem ni skall kontakta. Tvättstugor: Samtliga tre tvättstugor (varav en i samma port) har moderna maskiner, tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp. Två förråd hör till lägenheten. Ett större och ett mindre.
Området
 • Johannesfred är ett helt underbart område med fina promenadstråk längs med vattnet. Man kan faktiskt bada vid strandkanten intill huset eller ta en långpromenad runt Lillsjön. För den som gillar att springa är det lite över ca 1 mil från fastigheten över till Solna, Lindhagen, över till Traneberg och tillbaka längs med vattnet. För den med båt finns flertalet båtklubbar i närheten. Fin långpromenad längs med vattnet över till Sundbyberg med sina mysiga restauranger och barer. Fint naturliv fast man bor så centralt, har du tur kan du träffa på bävern som bor i närheten. Bromma blocks är ett modern shoppingcenter med flertalet butiker, kaféer, systembolag, apotek mm. Stor matvarubutik, City Gross, finns på gångavstånd.
 • Kommunikationer
  Endast några minuters gångväg till tvärbanestationen som snabbt tar en till Alvik och vidare via Årsta Berg till Hammarby sjöstad. Åt andra hållet kommer man med tvärbanan via Sundbyberg till Solna. Pendeltågslinjen finns från Sundbyberg samt Solna. Gångavstånd på ca 15 minuter till T-bana Solna strand. Några minuters bilväg till Bromma Blocks samt Bromma flygplats. Till centrala Stockholm kan det ta ca 10 minuter med bil.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten