Search Menu
Bostaden är såld

Bromma - Minneberg / Svartviksslingan 79

Svartviksslingan 79

Välkommen till denna perfekt planerade trea med med fantastisk sjöutsikt belägen precis intill Ulvsundasjön med badbrygga 30 meter från porten. Lägenheten har stort vardagsrum med inglasad balkong på första parkett ovanför strandkanten. Genomgående ekparkett och gott skick. Förutom vardagsrummet så innehåller lägenheten två rejält tilltagna sovrum varav det ena med magnifik sjöutsikt, helkaklat badrum med bubbelbadkar och fullutrustat kök. I den populära samfällighetsföreningen finns mängder av aktiviteter att tillgå, samt exempelvis gym, bastu, festlokal och gästlägenheter. Flera förskolor finns i området och Alviksskolan (F-9) ligger på tryggt promenadavstånd. Buss 114 går genom Minneberg och vid Alviks torg finns tunnelbana, tvärbana, spårvagn och flertalet busslinjer. Välkommen på visning!

Bromma / Minneberg
Svartviksslingan 79
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 3 688 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Svartviksslingan