Search Menu
Bostaden är såld

Danderyd - Kevinge / Kevingeringen 24

Renoverad 1:a med uteplats

SÅLD INNAN VISNING PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION. Välkommen till denna stilrena och renoverade 1:a med ljusa och fräscha ytskikt samt härlig uteplats med träbelagd altan. Här bor du på 29 välplanerade kvadratmeter med närhet till goda kommunikationer med både bussar och tunnelbanan och röda linjen från Mörby Centrum där du tar dig in till Universitet och Tekniska Högskolan på ca 5-10 min. I trevliga och lummiga Kevinge bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta så som närbutik samt fina promenadstråk och här har du förmånen att bo i en skuldfri förening. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en praktisk sovalkov, ljust kök med utgång till uteplatsen samt ett renoverat och helkaklat badrum. Denna bostad måste ses!

Danderyd / Kevinge
Kevingeringen 24
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 29,4 kvm
Community fee: 1 527 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: BV
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Danderyd / Kevingeringen