Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Danderyd / Nora
Skogsviksvägen 1 B
Utgångspris: Calculation 9 750 000 kr
Make a bid
Enclosed: 123/57 kvm
Community fee: 1 828 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum

Danderyd - Nora / Skogsviksvägen 1 B

Lyxig villakänsla i Danderyd!

Varmt välkomna till ett fantastiskt och exklusivt bostadsrättsparhus mitt i Danderyds villaidyll! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med stor trädgårdstomt med gräsmatta och äppelträd och med en altan med sol från förmiddag till kväll. Hela byggnaden är nyrenoverad och smakfullt inredd med lyxiga materialval för både ytskikt och maskinell utrustning. Här finns gott om plats för hela familjen då det finns hela fem sovrum fördelat på tre plan. På entréplanet möts ni av en inre hall för avhängning av ytterkläder och skor och vidare ett rum som kan nyttjas som sovrum likväl som sällskaps- eller tv-rum. Här finns även ett lyxigt duschrum med golv i carraramarmor och duschvägg i glas. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med flera spröjsade dubbeldörrar i glas. Köket är stilrent och modernt inrett med integrerade vitvaror, arbetsbänk i marmor och fonter i grå kulör. I vardagsrummet ryms soffgrupp för hela familjen framför den öppna spisen. På övre planet finns tre ordentliga sovrum med plats för både säng och andra trivsel- och förvaringsmöbler. Här finns även ett badrum med lyxig hotellkänsla. På källarplan finns ytterligare ett sovrum, lite avskilt och perfekt för det äldre barnet. Här finns även en groventré, gästrum/kontor och tvättstuga. Ytterligare förvaring finns på vinden. Vattenburen golvvärme med styrenheter finns i i varje rum på mellan- och övre planen samt i halva källardelen. Bostadsrättsföreningen är skuldfri och månadsavgiften är mycket låg. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Description of rooms
 • Hall (Entréplan)
  Välkomnande entré med anslutande inre hall för avhängning av ytterkläder och skor. Hela bostaden är genomgående ljus med vita väggar och ett vackert trägolv i mattlackad ek. I hallen finns även trappan till över- och undervåningen.
 • Tv-rum/Sovrum 1 (Entréplan)
  Mysigt rum med högt uppsatta fönster. Fungerar utmärkt som både sovrum, sällskapsrum, tv-rum eller arbetsrum.
 • Duschrum (Entréplan)
  Lyxigt duschrum med golv i carraramarmor ihop med vitkaklade väggar. Interiör med duschväggar i glas, wc-stol och handfat på kommod i snygg grå nyans.
 • Vardagsrum (Entréplan)
  Ljus och rymligt vardagsrum med en underbar öppen spis. Den sociala och öppna planlösningen mot köket gör vardagsrummet till en självklar plats för umgänge i familj och goda vänners lag. Här ryms både soffgrupp, mediamöbel och andra trivselmöbler. Altandörrar i glas med vackert spröjs släpper in mycket ljus till hela rummet. Från vardagsrummet når ni också den fantastiska altanen i härligt söderläge. Här ryms både matsalsmöblemang, loungegrupp, grill och solstolar.
 • Kök (Entréplan)
  Köket är en dröm i sig med noga utvalda materialval och interiörer. Det bjuder på funktion och finess samt en stilren och modern känsla och här får man plats med matgrupp för det större sällskapet. Gott om arbetsytor på bänkskivor i carraramarmor och förvaring i flertalet över- och underskåp och lådor med grå kulör. Den maskinella utrustningen består av integrerad fullstor kyl och frys, diskmaskin samt ugn och fläkt från Smeg. Även i köket finns dörrar i glas med spröjs med direktanslutning till altanen.
 • Sovrum 2 (Övre plan)
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng, sängbord, skrivbord, byråer, garderober eller andra möblemang. Spröjsade fönster i två väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp.
 • Sovrum 3 (Övre plan)
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöbler.
 • Sovrum 4 (Övre plan)
  Rogivande och mysigt sovrum med gott om plats för stor säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöbler.
 • Badrum (Övre plan)
  Även på övervåningen är badrummet lyxigt inrett med med golv i carraramarmor ihop med vitkaklade väggar. Interiören består av ett inkaklat badkar, wc-stol och handfat på kommod.
 • Sovrum 5 (Källare)
  Mysigt sovrum med två fönster i olika väderstreck. Här finns gott om plats för stor säng sängbord, skrivbord och andra förvaringsmöbler. Perfekt för tonåringen! På golvet ligger ett snyggt mikrocementgolv med golvvärme.
 • Groventré, tvättstuga, extrarum/gästrum/kontor, WC (Källare)
  Till källaren kommer man antingen via trappan från entréplanet eller via groventrén. Här finns även ett stort rum som fördelaktigt kan nyttjas som extra rum/gästrum/kontor, samt en stor tvättstuga, strykrum och en WC. Golvet på hela källarplan är ett snyggt mikrocementgolv ihop med vitmålade väggar.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  123 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Biarea
  57 kvm
 • Rooms
  6 rum (max 5 sovrum)
Construction
 • Built
  1944/2001/2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Luft/vatten i parhuset, luft/luft i den mindre byggnaden Ventilation: Mekanisk frånluft i badrum och kök, luft/vatten värmepump samt självdrag
 • Description
  Grund: Betongplatta på mark samt grundsula Stomme: Trä Bjälklag: Trä Fasader: Liggande panel, målat trä Tak: Plåttak Fönster: 3-glas Vatten och avlopp: Kommunalt V/A
Energideklaration
 • Energiprestanda
  52 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2015-04-09
Tv and internet
 • Möjlighet till fiber.
Altan
 • Söder
Parking/Other buildings
 • Till bostaden finns en uppfart med plats för två bilar.
Economy
 • Community fee
  1 828 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår vatten och parkeringsplats
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  43,87
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme- och elkostnad står varje ägare för separat.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skogsviksvägen 1B.
 • Allmänt
  Brf Skogsviksvägen 1B bildades 2016 och består av 3 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. 2 av lägenheterna ligger i huvudbyggnaden och 1 i ett mindre attefallshus på tomten. Total golvyta är 384 kvm. Tomten är på 1142 kvm. Föreningen är skuldfri och månadsavgiften är mycket låg. Föreningen godkänner juridisk person.
 • Kommande renoveringar
  Eftersom att fastigheten är totalrenoverad 2016 finns i princip inget underhållsbehov de kommande 20 åren. Medel sätts årligen av för att täcka framtida underhåll.
 • Gjorda renoveringar
  Huset är helrenoverat 2016.
 • Juridisk person kan accepteras
  Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Stor grönskande trädgård med gräsmatta och äppelträd. Goda förvaringsmöjligheter på vinden.
Area
 • Här bor ni mitt i Danderyds sköna villaidyll, med goda kommunikationer och servicemöjligheter. Det är ca 20 minuters promenad till Mörby C med t-bana till innerstan på bara ca 10 min. Här finns också goda bussförbindelser och en bit bort kan man byta till Roslagsbanan. I Danderyd Centrum finns all tänkbar service med matbutiker, flertalet restauranger, apotek m.fl. Söker man ännu bredare utbud av shopping och nöje tar man sig lätt till en av nordens största shoppinggallerior, Täby Centrum. Området är naturskönt med närhet till både grönområden och vatten i mysiga Edsviken. För den som föredrar naturbad finns Badberget med klippbad och en sandstrand vid Edsviken eller stranden vid Sätra Ängar. Flertalet småbåtshamnar i närområdet med möjlighet till båtplats. Längs vattnet vid Edsviken finns även fina promenadstråk. Här hittar man även Stockholms Golfklubb, Danderyds IP och Enebybergs IP med bl.a. elbelyst motionsspår, som spåras för längdskidåkning vintertid liksom sporthallar för tennis, fotboll och curling vilket ger möjlighet till aktiviteter både utomhus och inne. Flertalet bra skolor och förskolor finns i närområdet, bl.a. Kevingeskolan F-6, Fribergaskolan åk 7-9 och Kyrkskolan F-6.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Sargon den 23 oktober
  Ang Skogsviksvägen 1 Jag har en styckningsbar tomt i Danderyd. Verkar som att säljaren för Skogsviksvägen kan konsten att förädla objekt. Om han är intresserad av ett till projekt på Ekbacksvägen i Danderyd så är han välkommen att kontakta mig kan Du hälsa.
  Svar från Guy Wallster
  Hej Sargon! Vi har hjälpt till med detta projekt. Jag ringer dig imorgon så får vi titta på dina förutsättningar. Trevlig kväll ! Med vänlig hälsning, Mäklarhuset Guy Wallster
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area