Search Menu
Bostaden är såld

Enskede Gård / Godsägarvägen 25

Ett boende för dig som uppskattar en fin grund med bevarade originaldetaljer men som behöver din fantasi och skapandekraft för att skapa ett modernt hem. Villan är välskött men som det framgår av bilderna är det en äldre standard. 600 kvm friköpt tomt med soligt läge och vidbyggt garage i gott skick. Huset har en klassisk planlösning från 30-talet med ljust härligt vardagsrum som kombineras med en matplats invid arbetsköket. Övre plan har tre fina sovrum varav ett med balkong. Källare med gillestuga, badrum och tvättstuga samt dörr till det vidbyggda garaget med plats för en bil. Plan trädgård med fruktträd och bärbuskar. Gott om plats för bollspel, studsmatta och annat som barnen vill ha i trädgården. För de vuxna finns även plats för soliga uteplatser. Huset ligger mycket nära tunnelbanan då spåret går i tomtgräns samt med 2 minuters promenad till t-banestationen.

Enskede Gård
Godsägarvägen 25
Final price: 7 150 000 kr
Enclosed: 91/71 kvm
Running costs: 37 805 kr/år
Plotarea: 599 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Enskede Gård / Godsägarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.