Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Stureby / Bastuhagsvägen 50

Modernt boende högst upp i Svanen-märkt fastighet från 2015. Ta hissen upp till översta planet och du kommer till en ljust och härligt belägen lägenhet med himlen utanför. Här har kök och vardagsrum gott om fönster och en öppen planlösning som inbjuder till umgänge. Två bra sovrum varav ett med utgång till den stora balkongen. Här finns även ett förråd som gör att man kan få ett fjärde rum som kontor eller barnrum. Här saknas inget som ett modernt boende skall erbjuda - modern interiör och hög standard på kök och badrum. Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställt stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.

Enskede / Stureby
Bastuhagsvägen 50
Final price: 3 930 000 kr
Enclosed: 80,5 kvm
Community fee: 4 562 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Bastuhagsvägen