Iggesundsvägen 62

Iggesundsvägen 62

Slutpris

8 665 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Iggesundsvägen 62


Slutpris
8 665 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Rymligt radhus med gott om plats för en stor familj!

När man kommer fram till huset går man en gångväg fram längs grönskan och kommer fram till huset längst in. I hallen möts man ett snyggt modernt kök med matplats vid fönstret samt en fin utsikt genom det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Här finns härliga sällskapsytor och möjlighet att under kyliga kvällar tända en brasa i öppen spis.
En trappa upp har man fyra bra sovrum samt badrum. Från balkongen på detta plan har man en fantastisk utsikt över söderort och på nyår är detta en naturlig samlingsplats för att se fyrverkerierna. Från entréplanet kan man ta en trappa ner till ett ljust vackert allrum med utgång till uteplats och trädgård. Här finns förråd och tvättstuga.
Till huset hör även en garageplats i länga.

Nära till populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan. 10 minuters (800 m) promenad till Stureby t-bana och 2-3 minuters promenad till buss 163 som går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen.

På fastigheten finns en Brandkontorets Allframtidsförsäkring som tecknades 1974 och ger ett försäkringsbelopp på 1 225 000 kr vid brand. Försäkring betalas sista gången i år och är sedan kostnadsfri. Denna försäkring ger återbäring och snittet av den årliga återbäringen har de senaste fem åren varit 18 500 kr skattefritt. Detta är en unik försäkring som endast finns på ett fåtal privatfastigheter i Stockholm. Försäkringen är kopplad till denna fastighet och kan inte tas med till annan fastighet.


Boarea/biarea
158/18 kvm
Driftkostnad
34 672 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-09-09

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Iggesundsvägen såldes av oss 2016-09-09. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Iggesundsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.