Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Stureby / Iggesundsvägen 62

Rymligt radhus med gott om plats för en stor familj! När man kommer fram till huset går man en gångväg fram längs grönskan och kommer fram till huset längst in. I hallen möts man ett snyggt modernt kök med matplats vid fönstret samt en fin utsikt genom det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Här finns härliga sällskapsytor och möjlighet att under kyliga kvällar tända en brasa i öppen spis. En trappa upp har man fyra bra sovrum samt badrum. Från balkongen på detta plan har man en fantastisk utsikt över söderort och på nyår är detta en naturlig samlingsplats för att se fyrverkerierna. Från entréplanet kan man ta en trappa ner till ett ljust vackert allrum med utgång till uteplats och trädgård. Här finns förråd och tvättstuga. Till huset hör även en garageplats i länga. Nära till populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan. 10 minuters (800 m) promenad till Stureby t-bana och 2-3 minuters promenad till buss 163 som går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen. På fastigheten finns en Brandkontorets Allframtidsförsäkring som tecknades 1974 och ger ett försäkringsbelopp på 1 225 000 kr vid brand. Försäkring betalas sista gången i år och är sedan kostnadsfri. Denna försäkring ger återbäring och snittet av den årliga återbäringen har de senaste fem åren varit 18 500 kr skattefritt. Detta är en unik försäkring som endast finns på ett fåtal privatfastigheter i Stockholm. Försäkringen är kopplad till denna fastighet och kan inte tas med till annan fastighet.

Enskede / Stureby
Iggesundsvägen 62
Final price: 8 665 000 kr
Enclosed: 158/18 kvm
Running costs: 34 672 kr/år
Plotarea: 206 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Iggesundsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.