Korsnäsvägen 3

Korsnäsvägen 3

Slutpris

9 300 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Korsnäsvägen 3


Slutpris
9 300 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Härligt familjeboende i lugna Stureby

Välkommen till detta välplanerade boende som passar utmärkt för barnfamiljen!

Huset är trevligt och socialt planerat med ett väl tilltaget kök och en trevlig matplats i burspråk samt ett ett vardagsrum med två rymliga uteplatser. Matplatsen rymmer lätt 10 personer så här kan man ha trevliga middagar för många!

På nedervåningen finns förutom kök och matrum även tvättstuga, arbetsrum (som även kan fungera som ett extra sovrum), klädkammare och ett härligt renoverat badrum som bland annat har bastu. På övervåningen finns förutom ett ljust och luftigt vardagsrum fyra sovrum, praktiskt för föräldrarna att vara nära barnen. Från övervåningen når man även de två uteplatserna, här kan man äta trevliga familjemåltider, bara njuta av en god bok i lugn och ro och välja mellan sol och skugga.

Lättskött tomt med plan lekyta där kan man sparka boll, spela krocket, studsa studsmatta - perfekt för barnen - lättskött för föräldrarna.
En bil får plats i det tillhörande garaget, två får plats att parkera på uppfarten.

Området Stureby är överlag väldigt lugnt och präglas av villor med varierande ålder. Här har man ca 8 minuters promenad till Stureby t-bana och ca 5 minuter till buss 163:s busstation. 163 går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen. I närområdet finns även ett mysigt café på Bastuhagsvägen, invid Stureby skola som endast ligger några minuters promenad från huset, samt en liten närbutik. Vid Svedmyraplan finns BEA som har en stor matavdelning och mycket mer.


Boarea/biarea
159/36 kvm
Driftkostnad
34 702 kr/år
Tomtarea
641 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2016-08-26

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Korsnäsvägen såldes av oss 2016-08-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Korsnäsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.