Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Stureby / Korsnäsvägen 3

Härligt familjeboende i lugna Stureby

Välkommen till detta välplanerade boende som passar utmärkt för barnfamiljen! Huset är trevligt och socialt planerat med ett väl tilltaget kök och en trevlig matplats i burspråk samt ett ett vardagsrum med två rymliga uteplatser. Matplatsen rymmer lätt 10 personer så här kan man ha trevliga middagar för många! På nedervåningen finns förutom kök och matrum även tvättstuga, arbetsrum (som även kan fungera som ett extra sovrum), klädkammare och ett härligt renoverat badrum som bland annat har bastu. På övervåningen finns förutom ett ljust och luftigt vardagsrum fyra sovrum, praktiskt för föräldrarna att vara nära barnen. Från övervåningen når man även de två uteplatserna, här kan man äta trevliga familjemåltider, bara njuta av en god bok i lugn och ro och välja mellan sol och skugga. Lättskött tomt med plan lekyta där kan man sparka boll, spela krocket, studsa studsmatta - perfekt för barnen - lättskött för föräldrarna. En bil får plats i det tillhörande garaget, två får plats att parkera på uppfarten. Området Stureby är överlag väldigt lugnt och präglas av villor med varierande ålder. Här har man ca 8 minuters promenad till Stureby t-bana och ca 5 minuter till buss 163:s busstation. 163 går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen. I närområdet finns även ett mysigt café på Bastuhagsvägen, invid Stureby skola som endast ligger några minuters promenad från huset, samt en liten närbutik. Vid Svedmyraplan finns BEA som har en stor matavdelning och mycket mer.

Enskede / Stureby
Korsnäsvägen 3
Final price: 9 300 000 kr
Enclosed: 159/36 kvm
Running costs: 34 702 kr/år
Plotarea: 641 kvm
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Korsnäsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.