Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Tallkrogen / Olympiavägen 84

Ett av Tallkrogens finaste hus med överraskande ytor och funktioner! Här finns härliga sällskapsytor och 3-4 sovrum samt både duschrum och stort badrum med bastu. Det stora köket har en strategisk placering mellan vardagsrum och uteplats vilket gör köket till hjärtat i huset. Fantastiska arbetsytor, gott om förvaring och matplats för 6-8 personer. När man kliver ut i trädgården finns två fina uteplatser. Utöver det unika köket finns vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två sovrum samt duschrum i entréplan. Via en öppen trappa ner kommer man till ett allrum med glasparti mot trädgården, stort härligt badrum med badkar, dusch och bastu samt 1-2 sovrum. All interiör har renoverats smakfullt under 2013-2015 med bla vattenburen golvvärme i båda plan, ny dränering m.m. Ett stort plus här är även att tomten har ett soligt söderläge och vetter mot en allmänning vilket ger en luftigare känsla än många andra hus i området. Centralt läge i området med närhet till tunnelbana både i Tallkrogen och Gubbängen samt till de butiker som finns i dessa områden.

Enskede / Tallkrogen
Olympiavägen 84
Final price: 7 025 000 kr
Enclosed: 78/81 kvm
Running costs: 40 010 kr/år
Plotarea: 487 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Olympiavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.