Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Stureby / Stabbläggarbacken 5

Med högt läge i Stureby på en lugn gata ligger denna fantastiska villa på totalt 159 kvm plus varmgarage! Den stora barnvänliga tomten har skyddat läge och här finns gott om plats för både lekstugan, studsmattan och utemöblerna. Huset har idag fyra sovrum där man enkelt kan skapa ett femte. På övervåningen finns underbara furugolv i original och från vardagsrummet och ett av sovrummen är det utgång till balkongen med högt, fritt västläge. Här finns en öppen spis med marmordetaljer och en bastu med plats för många. Huset är i gott skick då många förbättringar har utförts, däremot kommer påbörjad renovering av badrummet på övervåningen att behöva slutföras. Utmärkta kommunikationer med ca 10 minuters gångväg till T-bana Stureby eller Svedmyra och 5 min gångväg till buss 144 mot bl.a Älvsjö och Gullmarsplan eller buss 163 mellan Kärrtorp-Bredäng som passerar både T-bana och pendeltåg. Välkommen till en visning som inbjuder till lek och spring!

Enskede / Stureby
Stabbläggarbacken 5
Final price: 8 000 000 kr
Enclosed: 155,2/4,6 kvm
Running costs: 26 463 kr/år
Plotarea: 861 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Stabbläggarbacken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.