Stabbläggarbacken 5

Stabbläggarbacken 5

Slutpris

8 000 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Stabbläggarbacken 5


Slutpris
8 000 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Med högt läge i Stureby på en lugn gata ligger denna fantastiska villa på totalt 159 kvm plus varmgarage! Den stora barnvänliga tomten har skyddat läge och här finns gott om plats för både lekstugan, studsmattan och utemöblerna. Huset har idag fyra sovrum där man enkelt kan skapa ett femte. På övervåningen finns underbara furugolv i original och från vardagsrummet och ett av sovrummen är det utgång till balkongen med högt, fritt västläge. Här finns en öppen spis med marmordetaljer och en bastu med plats för många. Huset är i gott skick då många förbättringar har utförts, däremot kommer påbörjad renovering av badrummet på övervåningen att behöva slutföras.
Utmärkta kommunikationer med ca 10 minuters gångväg till T-bana Stureby eller Svedmyra och 5 min gångväg till buss 144 mot bl.a Älvsjö och Gullmarsplan eller buss 163 mellan Kärrtorp-Bredäng som passerar både T-bana och pendeltåg.

Välkommen till en visning som inbjuder till lek och spring!


Boarea/biarea
99/60 kvm
Driftkostnad
26 463 kr/år
Tomtarea
861 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-09-08

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Stabbläggarbacken såldes av oss 2016-09-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Stabbläggarbacken.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.