Search Menu
Bostaden är såld

Enskede - Gamla Enskede / Tallkrogsvägen 8D

Bo i lägenhet med villakänsla!

Välkomna till en bostad utöver det vanliga! En lägenhet med vindsetage, smakfullt renoverad 2014 i fastighet byggd 1927 i populära Gamla Enskede. Här finns fem rum på 112+37 väldisponerade kvm med öppen planlösning, härliga sällskapsytor och fönster i tre väderstreck. Privat entré med trappa upp till bostadens första plan där ni möts av en ljus hall med access till två bra sovrum, duschrum med bubbelbadkar samt lägenhetens stora och moderna kök. Från köket kommer ni ut på balkongen mot sydväst och med utsikt mot Enskedes villaområde. Via en trappa från hallen når ni ett av vindsetagen. Här finns ett allrum med stora takfönster och ett sovrum bakom vita glasväggar och en stor walk in closet. I det andra vindsutrymmet har säljaren byggt en platsbyggd soffa för mysiga kvällar med familjen. Golvet i lägenheten är nyslipat och väggar och tak är nymålade. På gården finner ni en grönskande trädgård med gemensam grillplats. P-plats finns. Bostaden ligger i ett av Södra Stockholm mest populära områden som med de vackra husen, naturen och det centrala läget gör det bekvämt att bo här. Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på bara 15 min. Välkommen på visning!

Enskede / Gamla Enskede
Tallkrogsvägen 8D
Final price: 5 675 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Community fee: 5 910 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Enskede / Tallkrogsvägen