Search Menu
Viewings
 • Tisdag 25 oktober 18:45-19:15

  Öppen visning

Book a viewing
Farsta / Farsta Centrum
Larsbodavägen 57, 3 tr
Enclosed: 89 kvm
Community fee: 4 810 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 8 (Hiss finns)

Farsta - Farsta Centrum / Larsbodavägen 57, 3 tr

Fantastisk fyra om 89 kvm med attraktivt läge i Farsta Centrum. Populär och välskött förening. Föreningen äger marken. Två hissar. Stort vardagsrum med burspråk och tre rymliga sovrum. Modernt kök som totalrenoverades 2014 i öppen anslutning till vardagsrum. Härlig balkong med plats för sittgrupp. Ett stort badrum utöver det vanliga med båda jacuzzi och dusch från 2012, stambytt. Endast ca 150 meter till T-bana, bussar, butiker, restauranger, caféer, service och gym. Promenadavstånd till pendeltåg, förskolor, skolor, härliga strövområden och vackra promenadstråk utmed sjöarna Magelungen och Drevviken samt friluftsbad.


Kitchen inspiration

Furnish
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entré Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och plats för hatthylla. Flera inbyggda garderober med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Säkerhetsdörr. Vardagsrum Gott om plats för möblemang och stora sällskap med utgång till balkongen. Stora fönsterpartier i två väderstreck och fint burspråk. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Balkong Rymlig balkong med grönskande utsikt. Plats för blommor och utomhusmöbler. Kök/Matplats Trevligt och renoverat kök med fina detaljer och vita skåpluckor. Goda arbetsytor och gott om praktisk förvaring i under- och överskåp. Svart mosaikkakel ovan bänkskivor i ek med infälld dubbelho. Utrustat med integrerad diskmaskin, hel kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och rostfri fläktkåpa. Matplats för 4-8 personer intill fönster. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Renoverat 2014. Badrum Helkaklat och stambytt badrum med svart klinkergolv, vitt kakel och en fondvägg med mosaik i guld/bruna toner. Dusch med avskiljande glasbetongvägg och bubbelbadkar. Infällda spotlights i tak. Utrustat med handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, väggskåp och wc. Golvvärme. Renoverat 2012. Sovrum 1-3 Rymliga sovrum som ligger intill varandra med plats för enkla-/ dubbelsängar, byråer och arbetshörnor. Fönster med härlig utsikt. I sovrum 1 och 2 finns det dubbelgarderober med skjutdörrar för förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Till lägenheten hör ett källarförråd.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  89 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  1959
 • Värme och ventilationsanl.
  Bergvärme
Energideklaration
 • Energiprestanda
  179 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2009-11-10
Tv and internet
 • AllTele erbjuder även TV via sitt bredbandsnät. ComHem erbjuder olika paket via sitt nät. ComHem har ett koaxialnät och den anslutningen sitter vid TV-uttaget. Alltele har fiber med anslutningspunkt vid dörren till varje lägenhet. För fast telefoni finns leverantör Telia, ComHem och AllTele. Föreningen har tecknat en gruppanslutning för bredband hos AllTele från och med 1 november. Samtliga boende får tillgång till en uppkoppling på 1000/1000 Mbit/s utan extra avgift.
Parking/Other buildings
 • 105 parkeringsplatser. Fn 300 kr/mån. Det finns uttag för motorvärmare och laddning av el-bil. Man betalar bara för den ström man själv förbrukat. Fn finns det p-platser lediga. Fri parkering råder i området.
Economy
 • Community fee
  4 810 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Kommentar till månadsavgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud) samt bostadsrättstillägg.
 • Försäkring
  125 kr/mån
 • Hushållsström
  350 kr/mån
 • Total operating costs
  475 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr kr
 • Andel i förening
  0,7895
 • Planerade avgiftsändringar
  Ingen planerad avgiftshöjning 2016. Kontrollerat 2016-10-07.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Revskär 4. I föreningen finns 159 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Revskär 4 är belägen på Larsbodavägen 53-59 i Farsta och byggdes 1959. Föreningens fastighet består av fyra flerfamiljhus om 10 våningar med 159 lägenheter och 11 uthyrda lokaler. I mars 2010 beslutade Stockholm Stadsmuseum att K-märka föreningens hus. Det innebär att de fyra husen på Larsbodavägen 53-59 ses som särskilt värdefulla ur såväl historisk, kulturhistorisk, miljömässig som konstnärlig synpunkt och därför bör bevaras i ursprungligt skick. Föreningens hemsida: www.revskar.se Husens arkitekter Sven Backström och Leif Reinius blev världsberömda när de ritade centrumen till världens två första ABC-städer, Vällingby och Farsta. ABC-staden stod för Arbete, Bostad, Centrum, och är internationellt känd under namnet "satellitstaden" och var 50- talets föregångare till miljonprogrammen.
 • Kommande renoveringar
  Målning av hisshallar och trapphus i samtliga hus. Även våningsdekorationer kommer att målas. Arbete pågår med nya hissar i 59:an och 57:an. Det blir även några förändringar av hissarna i 53:an och 55:an. Kontrollerat 7/10-2016.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Ingen planerad avgiftshöjning 2016. Kontrollerat 2016-10-24.
 • Gjorda renoveringar
  2011-2012 Stambyte 2011-2012 Installation av 3-fas el med jordfelsbrytare och automatsäkring i samtliga lägenheter 2011 Installation av Bergvärme 2011 Frånluftsåtervinning 2011 Förnyelse av parkeringsplats, parkmark och planteringsytor 2011 Fasadbelysning och ny belysning i hisshallar och trapphus 2010 Ny sopugsanläggning
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd, cykelrum, barnvagnsrum och miljöstuga. I souterrängplan finns en stor tvättstuga i port 57 med 12 tvättmaskiner, 5 torktumlare, 7 torkskåp, 4 manglar och två grovtvättmaskiner samt föreningslokal i port 59.
Area
 • Natur och fritid Utanför huset finns grönområden och lekpark. Strax söder om Farsta finns Ågesta friluftsområde med motionsspår, golfbana, ridskola och brukshundklubb. I närområdet finns flera härliga rekreations- och strövområden. Farstabadet med både simhall och strandbad, Hökarängsbadet, Ågesta friluftsområde samt härliga promenadstråk längs sjön Magelungen. Farsta centrum har allt du kan önska dig. http://farstacentrum.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area